SENIORIPALVELUT

Milloin voit ostaa senioripalvelut arvonlisäverottomana?

Meidän kauttamme voit ostaa kotisiivouksen ilman arvonlisäveroa, jos sinun toimintakykysi on alentunut esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia joko pysyvästi tai tilapäisesti. Täytämme Helsingin, Espoon ja Vantaan kuntien tarkat edellytykset palvelun tuottamiselle ja näin olemme oikeutettuja arvioimaan oikeutesi arvonlisäverottomaan siivouspalveluun. Sosiaaliviranomaisen päätöstä ei siis enää tarvita.

Yrityksen pitää olla rekisteröitynä yksityisten sosiaalihuoltopalveluiden tarjoajaksi

Me olemme rekisteröityneet niiden kuntien yksityisten sosiaalihuoltopalveluiden tarjoajien rekisteriin missä palveluamme on saataville. Kuulumme siis Helsingin, Vantaan että Espoon kunnan kotipalvelun tukipalveluiden tuottajien rekisteriin. Lisäksi senioripalvelut vaativat omavalvontasuunnitelman sekä kirjallisen palvelusuunnitelman.

senioripalvelut kotiin

Kotisiivouksen hinta: 34€ / tunti (alv 0%)

(*) Kotitalousvähennyksen jälkeen -40% (2020) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 2250€ / henkilö. Kertakäynnin vähimmäiskesto 2h. Muut sopimusehdot löydät palvelusopimuksesta

Siivouspalvelu voisi olla esimerkiksi vakituista viikkosiivousta, kertaluontoista suursiivousta tai vaikkapa ikkunoiden pesua.

Arvonlisäverolaki ja senioripalvelut

Arvonlisaveroton siivous on ollut saatavilla jo vuosia. Silti palvelun olemassa olo tulee usein monille asiakkaillemme ensin yllätyksenä. Arvonlisäveron määrä on 24%. Tämä vähennys palvelunhinnasta on todellakin merkittävä säästö.

Kotitalousvähennys on monille jo tuttu asia, vuonna 2020 se on 40%. Mutta se, että arvonlisäverottoman hinnan lisäksi voidaan käyttää vielä kotitalousvähennystä. Ja että molempia vähennyksiä voidaan käyttää siis samaan aikaan. Niin se on uskomaton etu!

Arvonlisäverolain mukaan arvonlisäveroa ei suoriteta sosiaalihuoltona tapahtuvasta palvelujen myynnistä, tämä 24 % alennus on merkittävä säästö. Tämän lisäksi voidaan siivouslaskusta tehdä normaalisti kotitalousvähennys

Arvonlisäveroton siivouspalvelu vaatii maksuttoman arviokäynnin

Arvonlisäverottoman siivouspalvelun aloittaminen vaatii aina arviokäynnin asiakkaan luona. Käymme yhdessä kanssasi läpi siivoustarpeenne ja teemme teille palvelusuunnitelman ja sopimuksen. Arviokäynti on teille maksuton ja sen tekee arvonlisäverottomienpalvelujemme vastuuhenkilö.

Senioripalvelut 1

Jätä Soittopyyntö

Jos haluat mielummin keskustella siivousasioistasi puhelimessa, jätä numerosi ja nimesi niin me soitamme sinulle pian takaisin!