Muuttosiivous Helsinki

Milloin voit ostaa senioripalvelut ilman arvonlisäveroa

Meidän kauttamme voit ostaa senioripalvelut ilman arvonlisäveroa, jos sinun toimintakykysi on alentunut esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia joko pysyvästi tai tilapäisesti. Täytämme Helsingin, Espoon ja Vantaan kuntien tarkat edellytykset palvelun tuottamiselle ja näin olemme oikeutettuja arvioimaan oikeutesi arvonlisäverottomaan siivouspalveluun. Sosiaaliviranomaisen päätöstä ei siis enää tarvita.

Arvonlisäverolaki ja senioripalvelut

Arvonlisaveroton siivous on ollut saatavilla jo useita vuosia, silti palvelun olemassaolo tulee usein monille asiakkaillemme ensin yllätyksenä. Kun arvonlisävero 24 % vähennetään siivouslaskusta niin säästö on jo aika kiva. Tämän lisäksi, kun voit vielä tehdä kotitalousvähennyksen 60 % niin säästö on oikeasti jo todella merkittävä. Molempia etuja voi ja kannattaa käyttää samanaikaisesti.

Yrityksen pitää olla rekisteröitynä yksityisten sosiaalihuoltopalveluiden tarjoajaksi

Olemme rekisteröityneet niiden kuntien yksityisten sosiaalihuoltopalveluiden tarjoajien rekisteriin missä palveluamme on saataville. Kuulumme siis Helsingin, Vantaan että Espoon kunnan kotipalvelun tukipalveluiden tuottajien rekisteriin. Lisäksi senioripalvelut vaativat omavalvontasuunnitelman sekä kirjallisen palvelusuunnitelman.

Miksi valita meidät?

Olemme Suomalainen perheomisteinen siivousliike. Yrityksemme on perustettu vuonna 2004 ja näiden vuosien aikana olemme palvelleet tuhansia koteja. Tarjoamme senioripalvelut luonasi, aina sinun toiveittesi mukaisesti. Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja kotiasi. Toimimme vastuullisesti ja meillä on kattavat vastuuvakuutukset vahinkojen varalle. Meidän kauttamme saat kaikki kodin siivouspalvelut siivouksesta ikkunoidenpesuun. Olemme erikoistuneen kodin siivouspalveluihin, meiltä ei saa hoivapalveluja.

Mitä siivoukseen voisi sisältyä?

Siivous suunnitellaan aina jokaiseen kotiin sopivaksi. Tässä kuitenkin lista siivoustehtävistä mitkä usein on työohjeessamme. 

  • Imurointi.
  • Lattiodenpesu.
  • Keittiön siivous.
  • Wc- ja kylpyhuoneenpesu.
  • Pölyjen pyyhintä
  • Peilien pyyhintä.
  • Väliovien pyyhintä.
  • Valokatkaisimien pyyhintä.

Tehtäviä on paljon lisää, kysy!

Muuttosiivous ohjeet

Arvonlisäveroton siivouspalvelu vaatii maksuttoman arviokäynnin

Arvonlisäverottoman siivouspalvelun aloittaminen vaatii aina arviokäynnin asiakkaan luona. Käymme yhdessä kanssasi läpi siivoustarpeenne ja teemme teille palvelusuunnitelman ja sopimuksen. Arviokäynti on teille maksuton ja sen tekee arvonlisäverottomienpalvelujemme vastuuhenkilö.

Toiminta-alue

Helsinki
Vantaa
Espoo

Työaika
Ma – Pe
8:00 – 18:00

Hinta

40€ / tunti (alv. 0%)
(*) Kotitalousvähennyksen jälkeen -60% (2023) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 3500€. Kertakäynnin vähimmäiskesto 2h. Muut sopimusehdot löydät palvelusopimuksesta

Lataa

Muut palvelut

Kuinka voimme auttaa?