Koko stadi siistiksi!

Kotisiivous
Helsinki

tarjoaa: Clean Spot Oy

Kotisiivous Helsinki ja lähialueet

Kotisiivous Helsinki palvelumme ulottuu aina Vuosaaresta Pitäjänmäkeen ja Tuomarinkylästä Ullanlinnaan. Tervetuloa asiakkaaksemme!

kotisiivous helsinki

Lapsiperheistä senioreihin

Kotisiivous Helsinki palvelumme on luotu helpottamaan sinun jokapäiväistä arkeasi. Helpotamme tällä hetkellä esimerkiksi useita lapsiperheitä heidän kiireiden keskellä, luomalla heille hetken lisää vapaa-aikaa rakkaiden ihmisten tai vaikkapa harrastusten parissa. Myös iso osa palveluamme on auttaa kasvavaa seniori väestöä heidän arkensa siivousaskareissa. Teemme yhteistyötä Helsingin kaupungin kanssa ja kaikki meidän siivouspalvelumme on mahdollista saada arvonlisäverottomana Helsingissä.

Helsinki - Seniorit

Kotisiivous hinta

alk. 42€/h
Kotitalousvähennyksen jälkeen 25,20€/h (*)

Arvonlisäveroton siivous 34€/h

Huomioi:

  • (*)Kotitalousvähennys -40% (*) Kotitalousvähennyksen jälkeen -40% (2020) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 2250€. Kertakäynnin vähimmäiskesto 2h. Muut sopimusehdot löydät palvelusopimuksesta
  • (**)Arvonlisäveroton siivous (**) Voit ostaa kotisiivouksen ilman arvonlisäveroa, jos sinun toimintakykysi on alentunut esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia joko pysyvästi tai tilapäisesti. Täytämme Helsingin, Espoon ja Vantaan kuntien tarkat edellytykset palvelun tuottamiselle
  • Siivousvälineet- ja pesuaineet 9,90€ Siivousvälineistä- ja pesuaineista veloitamme 9,90€ / suursiivouskerta.
  • Matkakulut sisältyvät hintaa. Mahdolliset pysäköintimaksu veloitetaan erikseen, jos asiakkaalla ei ole osoittaa maksutonta pysäköintipaikkaa maksullisella pysäköintialueella.
(*) Kotitalousvähennyksen jälkeen -40% (2020) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 2250€. Kertakäynnin vähimmäiskesto 2h. Muut sopimusehdot löydät palvelusopimuksesta

(**) Voit ostaa kotisiivouksen ilman arvonlisäveroa, jos sinun toimintakykysi on alentunut esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia joko pysyvästi tai tilapäisesti. Täytämme Helsingin, Espoon ja Vantaan kuntien tarkat edellytykset palvelun tuottamiselle.
Tilaa tästä

Jätä Soittopyyntö.

Jos olet kiireinen Helsinkiläinen ja et kerkeä täyttelemään tilauslomakkeita, jätä numerosi ja nimesi niin me soitamme sinulle pian!

Tuttu- ja turvallinen Helsinki

Kotisiivoojamme liikkuvat Helsingissä sujuvasti, tekevät työnsä aina yhdessä sovitun ohjeen mukaisesti, luotettavasti ja tehokkaasti. Kotisiivoojamme ovat koulutettuja ammattilaisia ja ovat tottuneet työskentelemään erilaisissa ja kokoisissa kodeissa.

Kotitalousvähennys 2020

Vähennyskelpoinen siivous

Kaikki kotisiivous palvelumme ovat 40% kotitalousvähennyskelpoisia, meiltä ostetuista palveluista saat siis vähentää 40% arvonlisäverollisesta työn osuudesta.

Tilaa nyt helposti vakituinensiivous, ikkunoiden pesu tai vaikka suursiivous pääkaupunkiseudulle. Tuomme arkeenne helppoutta, ripauksen luxusta mutta ennen kaikkea puhtaan kodin.