Ikkunoiden pesu

Älä tuskaile ikkunoidenpesun kanssa.

Ikkunoiden pesu saattaa olla varsinaista sähläämistä. Ensin etsit kaapista vanhoja rättejä suojaksi, fairyä ja kaveriksi iänikuinen vanha kulunut ikkunalasta mikä jättää sata varmasti viiruja. Lopuksi kuivailet ja kiillottelet ikkunoita sanomalehdellä, kirkasta aurinko vasten, niin kuin vanhoina hyvinä aikoina tehtiin.

Tai sitten vain päätät, että minähän en enää katsele maisemia voipaperin läpi ja tilaat meiltä ikkunoidenpesun. Kerran vuodessa (keväällä) pesu riittää, jos haluat hifistellä niin syksyllä otetaan ulkopinnat uudestaan.

Ikkunoiden pesu Espoossa

Mitkä asiat vaikuttavat ikkunoidenpesun hintaan?

Ikkunoidenpesussa on yllättävän monta asiaa mitkä vaikuttavat hintaan. Esimerkiksi pakkasella voidaan pestä ikkunat, mutta helpompi ja halvempi ne ovat ilman muuta pestä puolipilvisenä keväisenä päivänä.

Toisessa kodissa ikkunat ovat yksipintaisia ja niiden pesu käy nopsaan, kun taas 80-luvulla rakennetuissa kodeissa, ikkunoissa voi olla jopa 6 pintaa ja niiden avaamiseen menee jo oma aikansa, puhumattakaan pesusta.

Ikkunoidenpesu hinta: 44€ / tunti

  • Kotitalousvähennyksen jälkeen 26,40€ (*)
  • (*)Kotitalousvähennys -40%
  • Pesuvälineet- ja pesuaineet 9,90€
  • Matkakulut sisältyvät hintaa.

(*) Kotitalousvähennyksen jälkeen -40% (2020) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 2250€. Kertakäynnin vähimmäiskesto 2h. Muut sopimusehdot löydät palvelusopimuksesta

Katso mitä ikkunoidenpesu sisältää.

Pesemme ikkunat ja parvekelasit tarkasti, roiskimatta ylimääräisiä vesiä pitkin seiniä ja huonekaluja. Siirrämme tarvittaessa pikkuesineet sekä siivoamme tietenkin jäljet lähtiessämme. Tuomme mukanamme ikkunapesuvälineet ja -pesuaineet. Ikkunoiden pesu tehdään niin hyvin ja niin monta kertaa, että olet varmasti tyytyväinen, tämä on takuu!

Lataa täydelliset ohjeet .pdf muodossa. Palvelun saatavuus: Helsinki, Vantaa, Espoo ja Sipoo alueella.

Jätä Soittopyyntö.

Jos olet kiireinen ja et kerkeä täyttelemään tilauslomakkeita, jätä numerosi ja nimesi niin me soitamme sinulle pian!

Ikkunoiden pesu 2

Ikkunoidenpesu ja suursiivous samalla kertaa.

Ikkunoidenpesu ja suursiivous on vähän kuin luotu tehtäväksi samaan aikaan. Mikä sen hassumpaa kuin kirkkaat puhtaat ikkunat ja hirveä pöly lattioilla ja tasoilla matalalta paistavan kevät auringon paisteessa.

Ja mikä parasta, säästät vielä kustannuksissa, kun siivoojat ovat jo paikalla eikä heidän tarvitse ajella edes takaisin pitkin kaupunkia. Tämä ihan vinkkinä vain, kysy ainakin tarjous! Jos harkitset vakituista kotisiivousta niin sen löydät tästä.

Ikkunoiden pesu 3

Pesu onnistuu talvellakin, jos tilanne sitä vaatii.

Ikkunoidenpesua talvella kannattaa harkita tarkkaan. Pakkasella ikkunanpesua me emme kuitenkaan yleensä suosittele. Talvisessa pesussa ongelmat liittyvät luonnollisesti pakkaseen, joka saa pesuveden jäätymään laseihin, ja kodin lämpötilan laskemaan epämiellyttävän alhaiseksi.

Peseminen pakkasella kyllä onnistuu, pesuveteen voidaan lisätä tuulilasinpesunestettä, joka estää jäätymisen. Yleisesti ottaen pakkasella peseminen on hitaampaa ja näin myös kalliimpaa.

Ikkunoiden pesu 4

Sälekaihtimet, terassi- ja parvekelasitus

Kerro tilausta tehdessäsi, jos haluat parveke- tai terassilasituksen pesun. Ilmoita myös etukäteen, jos tarvitset sälekaihtimien puhdistusta ikkunoiden pesun yhteydessä. Sälekaihtimia voidaan imuroida, pölyttää tai pyyhkiä kostealla.

Palvelu sisältää ikkunoidenpesun, karmin alapuitteen pyyhinnän sekä pienien ja kevyiden tavaroiden siirtämisen esim. ikkunalaudoilta, pöydiltä ja hyllyiltä.

Ikkunoidenpesu - usein kysyttyä

Yleisin ikkunatyyppi Suomessa on sisäänaukeava kaksipuitteinen kolmilasinen ikkuna. Vanhemmissa, lähinnä 1970- ja 1980 luvulla rakennetuissa ikkunoissa on sisäänaukeava kolmipuitteinen kolmilasinen ikkuna.

Myös Kiinteä ikkuna, joka on lasitettu kaksi- tai kolmilasisella kiinteällä umpiolasielementillä on nykyään suosittu, varsinkin omakoti- ja rivitalo rakentamisessa. Lue tästä linkistä lisää eri ikkunatyypeistä

Ikkunoidenpesun tunti hinta on 44€/h. Hinta sisältää arvonlisäveron. Pesuvälineistä- ja pesuaineista veloitamme 9,90€ siivoustarvikemaksun / käyntikerta.

Ikkunoidenpesua talvella kannattaa harkita tarkkaan. Koska ikkunat joutuvat olemaan auki pakkasella ei peseminen ole kovinkaan miellyttävää ja tehokasta. Peseminen pakkasella kyllä onnistuu, pesuveteen voidaan lisätä tuulilasinpesunestettä, joka estää jäätymisen.

Ikkunoiden pesuun paras keli on leuto, puolipilvinen päivä. Peseminen onnistuu helposti, kun lämpötila on plussan puolella.

Kantakaupungeissa voi huolta aiheuttaa katupöly, etenkin alimmissa asuinkerroksissa. Kantakaupungin ulkopuolella katupölystä on tuskin koskaan harmia. Siitepölykausi taas kestää Allergia iho- ja astmaliiton mukaan maaliskuun alusta elokuun loppuun, eli melkein koko kevään ja kesän.

Joten meidän mielestä keväällä voi hyvin pesettää ikkunat heti kun siltä tuntuu ja odottelun sijaan suosittelemmekin nauttimaan kevätauringosta. Puhtaaseen ruutuun pöly ei myöskään tartu samalla tavoin kuin valmiiksi likaiseen.

40€ / tunti

Ikkunoidenpesu
Kesä 2020

Kysy tarjous, vastaamme pian!