Ikkunoiden pesu Vantaalla

Mitä Ikkunoiden pesu maksaa?

Ikkunoiden pesun tarve herättää usein pohdintoja siitä, kannattaako tehdä se itse vai hankkia ammattilaisen apua. Myös hinta on yksi merkittävä tekijä, joka mietityttää ennen palvelun tilaamista. Hintaan vaikuttavat asunnon koko, ikkunoiden määrä, lasipintojen likaisuus ja koko. Erityisikkunat, kuten kaarevat tai korkealla sijaitsevat ikkunat, voivat myös vaikuttaa kokonaishintaan. Palvelun hinta on 52€ /h, kotitalousvähennyksen jälkeen 20,80€ /h (*)

Hinta sisältää kaikki tarvittavat, pesuaineet ja työvälineet. Tämä tarkoittaa sitä, että voit luottaa siihen, että ikkunoiden pesu sujuu ammattitaitoisesti ja vaivattomasti. Kokeneet pesijämme suorittavat ikkunoiden pesun tehokkaasti ja laadukkaasti, jättäen ikkunasi kirkkaiksi ja säihkyviksi pitkäksi aikaa.

Mitä ikkunoidenpesu sisältää?

Tarjoamme tarkkaa ja huolellista ikkunanpesupalvelua, joka pitää sisällään ikkunoiden ja parvekelasien huolellisen puhdistuksen. Työskentelemme niin, ettei ylimääräisiä vesiä roisku seinille tai huonekaluille. Huolehdimme myös siitä, että pienet esineet siirretään tarvittaessa ja jäljet siivotaan lähtiessämme.

Jos haluat myös parveke- tai terassilasituksen pesun, ilmoitathan siitä tilausta tehdessäsi. Lisäksi voit etukäteen mainita, jos sälekaihtimiesi puhdistus on tarpeen. Sälekaihtimet voidaan imuroida, pölyttää tai pyyhkiä kostealla toiveenne mukaisesti.

Pidämme huolta myös maalatuista pinnoista ja alumiiniosista. Ikkunoiden karmit ja muut maalatut pinnat puhdistetaan huolella käyttämällä hellää yleispuhdistusainetta. Alumiinipinnat ovat lähes huoltovapaita, ja niiden säännölliseen pesuun käytämme mietoa saippuapohjaista puhdistusainetta.

Huomioi ainakin nämä 2 asiaa tilausta tehdessäsi

Tilauksen yhteydessä on tärkeää huomioida useita olennaisia seikkoja. Ensinäkin, ikkunoiden pesuun kannattaa varata riittävästi aikaa, erityisesti suurempien asuntojen kohdalla. Tilauksen yhteydessä on hyvä mainita erityistarpeista, kuten erikoisista ikkunoista. Esimerkiksi suurten ikkunoiden pesussa saattaa olla tarpeen käyttää kahta pesijää. Myös ulospäin aukeavat tai normaalia korkeammalla sijaitsevat ikkunat tulisi mainita tilauksen yhteydessä.

On tärkeää huomioida, että vanhojen ja huonokuntoisten ikkunoiden peseminen kuuluu aina asiakkaan vastuulle. Jos ikkunat eivät aukea normaalisti, niitä voidaan puhdistaa vain niiltä osin kuin mahdollista ikkunaa rikkomatta. Kattava valmistelu ja selkeä viestintä meidän kanssamme ennen ikkunoiden pesua auttavat varmistamaan sujuvan ja vaivattoman ikkunoiden pesun. Näin voitte nauttia raikkaista ja kirkkaista ikkunoista ilman huolia.

Ikkunoiden pesu Sipoossa

Onnistuuko Ikkunoiden pesu pakkasella?

Ikkunanpesu pakkasella vaatii erityistä huomioimista, sillä alhaiset lämpötilat hidastavat pesuprosessia merkittävästi. Ikkunoiden pesua talvella kannattaa harkita huolella, ja on tärkeää tietää, että pakkasella ikkunanpesua ei yleisesti suositella. Kylmän sään aikana pesemisessä ilmenee haasteita, kuten pesuveden jäätymistä ikkunalaseihin ja kodin lämpötilan laskemista epämiellyttävän alhaiseksi.

Vaikka pakkasella peseminen on mahdollista, olisi kuitenkin tärkeää ymmärtää, että pakkasolosuhteissa ikkunanpesu vie enemmän aikaa, mikä voi nostaa kokonaiskustannuksia. Siksi suosittelemme harkitsemaan tarkkaan, onko talvella tehtävä ikkunanpesu tarpeellista vai voisiko odottaa lämpimämpiä olosuhteita. Tämä auttaa varmistamaan laadukkaan pesutuloksen ja tehokkaan palvelun.

Ikkunoiden Pesu Espoossa

Pitääkö muuttosiivouksessa pestä ikkunat?

Muuttosiivouksen yhteydessä ikkunoiden peseminen voi olla suositeltavaa, mutta tarve riippuu tilanteesta ja vuokranantajan ohjeista. Ikkunoiden pesu voi parantaa huoneiston yleisilmettä, erityisesti myyntitilanteessa, ja tehdä tilasta houkuttelevamman. Kuitenkin, jos ikkunat ovat jo suhteellisen puhtaat ilman merkittävää likaa tai jälkiä, pesua ei välttämättä tarvita. Jos valitset muuttosiivouspalvelumme, suosittelemme harkitsemaan ikkunoiden pesua samalla, jotta uusi kotisi olisi kokonaisuudessa puhdas ja valmis käyttöösi. Tavoitteenamme on tarjota sinulle vaivatonta ja tehokasta siivousta, joka vastaa tarpeitasi ja luo raikkaan ympäristön uuteen kotiisi.

Ikkunoiden pesun hinta

52€ / tunti.

(*) Kotitalousvähennyksen jälkeen -60% (2023) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 3500€. Kertakäynnin vähimmäiskesto 3h. Muut sopimusehdot löydät palvelusopimuksesta

Lataa

Muut palvelut