IKKUNOIDENPESU

Tuskailua ikkunoidenpesun kanssa.

Ikkunoiden pesu saattaa olla varsinaista sähläämistä. Ensin etsit kaapista vanhoja rättejä suojaksi, fairyä ja kaveriksi iänikuinen vanha kulunut ikkunalasta mikä jättää sata varmasti viiruja. Lopuksi kuivailet ja kiillottelet ikkunoita sanomalehdellä, kirkasta aurinko vasten, niin kuin vanhoina hyvinä aikoina tehtiin.

Tai sitten vain päätät, että minähän en enää katsele maisemia voipaperin läpi ja tilaat meiltä ikkunoidenpesun. Kerran vuodessa (keväällä) pesu riittää, jos haluat hifistellä niin syksyllä otetaan ulkopinnat uudestaan.

Ikkunoiden pesu Espoossa

Mitkä asiat vaikuttavat ikkunoidenpesun hintaan?

Ikkunoidenpesussa on yllättävän monta asiaa mitkä vaikuttavat hintaan. Esimerkiksi pakkasella voidaan pestä ikkunat, mutta helpompi ja halvempi ne ovat ilman muuta pestä puolipilvisenä keväisenä päivänä.

Toisessa kodissa ikkunat ovat yksipintaisia ja niiden pesu käy nopsaan, kun taas 80-luvulla rakennetuissa kodeissa, ikkunoissa voi olla jopa 6 pintaa ja niiden avaamiseen menee jo oma aikansa, puhumattakaan pesusta.

Huomioi ikkunoiden pesussa nämä asiat ennen tilausta

Tilausta tehdessä on hyvä mainita ikkunoista, jotka mielestäsi ovat erikoiset. Hyvänä esimerkkinä voisi olla vaikkapa ulospäin aukeavat ja tavallista korkeammalla olevat ikkunat. Huomioi myös, että vanhat ja huonokuntoiset ikkunat pestään aina asiakkaan vastuulla. Jos ikkunat eivät aukea normaalisti niin ne jätetään niiltä osin pesemättä. Väkisin emme yritä ikkunoita avata, jo ihan rikkoutumisvaaran vuoksi. 

Ikkunoidenpesu hinta: 44€ / tunti

(*) Kotitalousvähennyksen jälkeen -40% (2020) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 2250€. Kertakäynnin vähimmäiskesto 2h. Muut sopimusehdot löydät palvelusopimuksesta

Katso mitä ikkunoidenpesu sisältää.

Pesemme ikkunat ja parvekelasit tarkasti, roiskimatta ylimääräisiä vesiä pitkin seiniä ja huonekaluja. Siirrämme tarvittaessa pikkuesineet sekä siivoamme tietenkin jäljet lähtiessämme. Tuomme mukanamme ikkunapesuvälineet ja -pesuaineet. Ikkunoiden pesu tehdään niin hyvin ja niin monta kertaa, että olet varmasti tyytyväinen, tämä on takuu!

Lataa täydelliset ohjeet tästä. Palvelun saatavuus: Helsinki, Vantaa, Espoo ja Sipoo alueella.

Ikkunoiden pesu 1

Ikkunoidenpesu ja suursiivous samalla kertaa.

Ikkunoidenpesu ja suursiivous on vähän kuin luotu tehtäväksi samaan aikaan. Mikä sen hassumpaa kuin kirkkaat puhtaat ikkunat ja hirveä pöly lattioilla ja tasoilla matalalta paistavan kevät auringon paisteessa. Ja mikä parasta, säästät vielä kustannuksissa, kun siivoojat ovat jo paikalla eikä heidän tarvitse ajella edes takaisin pitkin kaupunkia. Tämä ihan vinkkinä vain, kysy ainakin tarjous! Jos harkitset vakituista kotisiivousta niin sen löydät tästä.

Pesu onnistuu talvellakin, jos tilanne sitä vaatii.

Ikkunoidenpesua talvella kannattaa harkita tarkkaan. Pakkasella ikkunanpesua me emme kuitenkaan yleensä suosittele. Talvisessa pesussa ongelmat liittyvät luonnollisesti pakkaseen, joka saa pesuveden jäätymään laseihin, ja kodin lämpötilan laskemaan epämiellyttävän alhaiseksi.

Peseminen pakkasella kyllä onnistuu, pesuveteen voidaan lisätä tuulilasinpesunestettä, joka estää jäätymisen. Yleisesti ottaen pakkasella peseminen on hitaampaa ja näin myös kalliimpaa.

Sälekaihtimet, terassi- ja parvekelasitus

Kerro tilausta tehdessäsi, jos haluat parveke- tai terassilasituksen pesun. Ilmoita myös etukäteen, jos tarvitset sälekaihtimien puhdistusta ikkunoiden pesun yhteydessä. Sälekaihtimia voidaan imuroida, pölyttää tai pyyhkiä kostealla.

Maalattujen pintojen ja alumiiniosien puhdistus

Maalatut pinnat kuten ikkunoiden karmit olisi syytä puhdistaa ikkunanpesun yhteydessä. Pesuun sopivat astianpesuaineen tyyppiset emäksiset yleispuhdistusaineet. Alumiinipinnat ovat lähes huoltovapaita, säännölliseen pesuun käytämme neutraalia pesuainetta.