Ikkunoiden pesu Vantaalla

Liasta pinttyneiden Ikkunoiden pesu voi olla tuskaa!

Ikkunoiden pesu saattaa olla varsinaista sähläämistä, teet mitä hyvänsä mutta ikkunat ei lähde puhtaaksi. Tiskipöydälläsi on fairy ja etikkapullo, kaapissa vanhoja rättejä suojaksi. Enää ei puutu kuin vanha kulunut ikkunalasta millä raidattomat ikkunat jäävät haaveeksi.

Ei kuitenkaan masennuta! Voit helposti tilata meiltä ammattimaisen ikkunanpesun. Pesemme ikkunat helposti, nopeasti ja tuomme mukanamme kaikki pesuun tarvittavat välineet mukanamme.  

 

Huomioi ikkunoiden pesussa nämä asiat ennen tilausta

Tilausta tehdessä on hyvä mainita ikkunoista, jotka mielestäsi ovat erikoiset. Esimerkkinä isojen ikkunoiden pesu, jossa on joskus hyvä olla kaksi pesijää. Myös ulospäin aukeavat ja tavallista korkeammalla olevat ikkunat on hyvä kertoa tilausvaiheessa. Huomioi myös, että vanhat ja huonokuntoiset ikkunat pestään aina asiakkaan vastuulla. Jos ikkunat eivät aukea normaalisti niin ne jätetään niiltä osin pesemättä.

Ikkunoiden pesu pakkasella?

Ikkunanpesu pakkasella on normaaleissa lämpötiloissa pesua hitaampaa. Ikkunoidenpesua talvella kannattaa harkita tarkkaan. Pakkasella ikkunanpesua me emme kuitenkaan yleensä suosittele. Talvisessa pesussa ongelmat liittyvät luonnollisesti pakkaseen, joka saa pesuveden jäätymään laseihin, ja kodin lämpötilan laskemaan epämiellyttävän alhaiseksi.

Peseminen pakkasella kyllä onnistuu, pesuveteen voidaan lisätä tuulilasinpesunestettä, joka estää jäätymisen. Yleisesti ottaen pakkasella peseminen on siis hitaampaa ja näin myös kalliimpaa.

Suosittelemme pesua puolipilvisenä kevätpäivänä.

Ikkunatyyppejä on erilaisia

Toisessa kodissa ikkunat ovat yksipintaisia ja niiden pesu käy nopsaan, kun taas 80-luvulla rakennetuissa kodeissa, voi ikkunoissa olla jopa 6 pintaa ja niiden avaamiseen menee jo oma aikansa, puhumattakaan pesusta

Ikkunoiden pesu Sipoossa

Katso mitä ikkunoidenpesu sisältää

Pesemme ikkunat ja parvekelasit tarkasti, roiskimatta ylimääräisiä vesiä pitkin seiniä ja huonekaluja. Siirrämme tarvittaessa pikkuesineet sekä siivoamme tietenkin jäljet lähtiessämme. Tuomme mukanamme ikkunapesuvälineet ja -pesuaineet. Ikkunoiden pesu tehdään niin hyvin ja niin monta kertaa, että olet varmasti tyytyväinen, tämä on takuu!

Sälekaihtimet, terassi- ja parvekelasitus

Kerro tilausta tehdessäsi, jos haluat parveke- tai terassilasituksen pesun. Ilmoita myös etukäteen, jos tarvitset sälekaihtimien puhdistusta ikkunoiden pesun yhteydessä. Sälekaihtimia voidaan imuroida, pölyttää tai pyyhkiä kostealla.

Maalattujen pintojen ja alumiiniosien puhdistus

Maalatut pinnat kuten ikkunoiden karmit olisi syytä puhdistaa ikkunanpesun yhteydessä. Pesuun sopivat astianpesuaineen tyyppiset emäksiset yleispuhdistusaineet. Alumiinipinnat ovat lähes huoltovapaita, säännölliseen pesuun käytämme mietoa saippuapitoista puhdistusainetta.

Ikkunoiden Pesu Espoossa

Ikkunoidenpesu ja suursiivous samalla kertaa

Ikkunoidenpesu ja suursiivous on vähän kuin luotu tehtäväksi samaan aikaan. Mikä sen hassumpaa kuin kirkkaat puhtaat ikkunat ja hirveä pöly lattioilla ja tasoilla matalalta paistavan kevät auringon paisteessa. Ja mikä parasta, säästät vielä kustannuksissa, kun siivoojat ovat jo paikalla eikä heidän tarvitse ajella edes takaisin pitkin kaupunkia. Tämä ihan vinkkinä vain, kysy ainakin tarjous! Jos harkitset vakituista kotisiivousta niin sen löydät tästä.

Toiminta-alue

Helsinki
Vantaa
Espoo
Sipoo

Ikkunoiden pesun hinta

50€ / tunti.

(*) Kotitalousvähennyksen jälkeen -60% (2023) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 3500€. Kertakäynnin vähimmäiskesto 2h. Muut sopimusehdot löydät palvelusopimuksesta

Lataa

Muut palvelut

Pestäänkö Ikkunat?