Muuttosiivous

Muuttosiivous läpi tarkastuksesta, takuulla!

Vuokranantajilla on usein tiukatkin siivousvaatimuksen ja niitä on syytä noudattaa, jotta asunnonluovuttaminen sujuu ongelmitta eikä vuokravakuuden palautuksen kanssa tule ongelmia. On kuitenkin hyvä muistaa että, asumisesta jää myös aina jälkiä jota sanotaan tavanomaiseksi kulumiseksi, tästä löytyy hyvä opas Vuokralaiset ry:n sivuilta, johon kannattaa myös tutustua.

Olemme alempana tällä sivulla listanneet hieman mitä muuttosiivous sisältää, ja mitä on hyvä ottaa huomioon muuttosiivousta tilatessa. Tärkeintä kuitenkin on, että vuokranantajasi tai uusi asukas on tyytyväinen siivouksen lopputulokseen.

muuttosiivous

Ohjeet muuttosiivoukseen

Jos vuokranantajallasi tai uudella asuntosi omistajalla on toimittaa heidän itse laatimat siivousohjeet, otamme nämä ilomielin vastaan. Voit lähettää ohjeita meille esimerkiksi sähköpostilla, whatsappilla tai jättää ne asuntoon siivoajien tutkittavaksi.

Muista, että taloyhtiön jätesäiliöt ovat talousjätettä, eivät muuttojätettä varten. Ilmoitathan tilausta tehdessäsi, jos tarvitset muuttojätteiden kuten vanhojen huonekalujen yms. roskapussia isompien jätteiden poiskuljetusta.

Muuttosiivous 1

Vuokralaisen vastuulla on siivous.

Mikäli vuokrasuhteen lopussa on siisteydessä tai asunnon kunnossa huomauttamista, on vuokranantaja oikeutettu tilaamaan siivouksen vuokralaisen laskuun.

Vuokranantajan tilatessa muuttosiivouksen hinta saattaa nousta normaalia korkeammaksi. Pahimmillaan menetät takuuvuokran, tai ainakin osan siitä.

Muuttosiivouksen hinta: 44€ / tunti

  • Kotitalousvähennyksen jälkeen 26,40€ (*)
  • Kotitalousvähennys -40% (*)
  • Siivousvälineet- ja pesuaineet 9,90€
  • Matkakulut sisältyvät hintaa.

(*) Kotitalousvähennyksen jälkeen -40% (2020) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 2250€. Kertakäynnin vähimmäiskesto 3h. Muut sopimusehdot löydät palvelusopimuksesta

Mitä muuttosiivous sisältää?

Vuokralaisen tai asunnon omistajan kuuluu siis tehdä muuttosiivous aina ennen asunnon luovuttamista pois omasta käytöstä. Muuttosiivouksen jäljiltä asunto pitää olla siisti ja hyvässä kunnossa.

Meidän muuttosiivous sisältää testatut ja vuosien varrella kattaviksi todetut siivousohjeet, ja ne sopivat useimpiin muuttosiivouskohteisiin. Näitä ohjeita voidaan muokata sinun tai vuokranantajasi vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi. Lataa tästä täydelliset ohjeet .pdf muodossa. Palvelun saatavuus: Helsinki, Vantaa, Espoo ja Sipoo alueella.

Muuttosiivous 3

Miksi käyttää siivousliikettä siivoukseen?

Syitä on varmaan monia. Usein törmätään tilanteeseen että, asiakkaalla on kiireinen muutto toiselle paikkakunnalle tai terveyssyitä mikä estää häntä itse tekemästä siivousta. Monesti myös sanotaan syyksi se, että halutaan keskittyä itse muuttoon, pakkaamiseen ja uuden asunnon sisustamiseen. Kaikki nämä syyt mukavuudenhaluisuus mukaan lukien on ihan käypiä syitä.

Joskus, tai oikeastaan aika usein, mitä olemme asiakkailta kuulleet, muuttoa tilatessa unohtuu siivous kokonaan, tai sitten otetaan tarjous siivouksesta muuttoliikkeeltä. En nyt ihan varmaksi uskalla väittää mutta uskoisin että siivousliikkeeltä tilattu muuttosiivous on edullisempi ja laadukkaampi kuin mitä muuttoliikkeeltä saa. Esimerkkinä voidaan sanoa, että kaksion muuttosiivouksen hinta on meillä hieman 200€ molemmin puolin, riippuen asunnon kunnosta.

Kun muutto on vihdoin ohi ja olette päässeet asettumaan uuteen puhtaaseen kotiinne, voimme halutessanne tehdä teille tarjouksen vakituisesta kotisiivouksesta.

Jätä Soittopyyntö.

Jos olet kiireinen muuton keskellä ja et kerkeä täyttelemään tilauslomakkeita, jätä numerosi ja nimesi niin me soitamme sinulle pian!

Muuttosiivous 4

Muuttosiivous - usein kysytyt.

Muuttosiivous maksaa 44€/h. Hinta sisältää arvonlisäveron, siivousvälineet- ja pesuaineet sekä matkakulut.

Meillä on mukanamme kaikki muuttosiivouksen tarvittavat siivousvälineet sekä 3 askelman tikkaat. Jos huonekorkeus on tätä korkeampi niin siitä on hyvä ilmoittaa tilausta tehdessä. Asunnossa on oltava sähköä sekä hanoista on tultava vettä. Joskus vuoden pimeimpinä aikoina on myös hyvä jättää joitain kattovalaisimia riittävän valaistuksen varmistamiseksi.

Varmista että kaappeihin ei jäänyt pakatessa irtotavaroita, mutta älä huoli, vaikka niitä sinne jäisi. me kyllä ilmoitamme niistä sinulle ja nostamme ne esille, jotta voi hakea ne jälkikäteen. Katso myös, että asunnossa ei ole irtoroskia. Jos haluat että viemme jätteet jäteasemalle, niin ilmoita tästä meille etukäteen tilausta tehdessäsi.

Muuttosiivouksen minimi työaika on 3 tuntia, epäselvyyksien välttämiseksi. On erittäin harvinaista, että muuttosiivousta saadaan hyvin tehtyä missään olosuhteissa, asunnon koosta riippumatta tehtyä alle 3 tunnin työajan. Esimerkkinä voidaan hyvin pitää, että yksistään koko keittiön siivoukseen menee helposti usein 1-1,5 tuntia. Lisäksi vielä kylpyhuone ja sauna, niin aikaa on mennyt jo se 3 tuntia. Myös liiketoiminnallisesti ei ole kannattavaa lähettää siivoajia muuttosiivouskohteeseen alle 3 tunnin työajan.

Ikkunoiden pesu ei sisälly oletuksena muuttosiivoukseen, voit tilata sen erikseen. Mieti että tarvitsetko kaikkien ikkunapintojen pesua vai esim. vain sisäpintojen, niin kuin useissa vuokranantajien muuttosiivous ohjeissa opastetaan. Myös parvekelasien pesu ja parvekkeen lattian pesu on hyvä ilmoittaa tilausta tehdessä.

Jos muutat vasta valmistuneeseen asuntoon mikä ei ole vielä ollut kenenkään muun käytössä, suosittelemme katsomaan loppusiivous palveluamme, se on tarkoitettu remontoinnista tai rakentamisesta tulleiden lika ja pölyhaittojen siivoamiseen.

Kyllä voit. Samoin kuin kaikista muistakin siivouspalveluistamme.

Kyllä voivat saada. Muuttosiivous voidaan tehdä tietyin ehdoin arvonlisäverottomasti, esimerkiksi jos sinun toimintakykysi on alentunut iän, vamman tai sairauden takia joko pysyvästi tai tilapäisesti.

Tarjous!

muuttosiivous

39€ / h

PYYDÄ
HINTA-ARVIO
vastaamme pian!