CLEANSPOT OY – Muuttosiivous

UUTEEN- JA VANHAAN KOTIIN

takuulla tarkastuksesta läpi

MUUTTOSIIVOUS

Muuttoa tehdessä usein mielessä on vain uuden asunnon kunto ja toivotaan että edellinen asukas olisi siivonnut sen hyvin. Siinä kohtaa, kun oma vanha asunto on tyhjennetty tavaroista, niin huomataan myös se, kuinka iso urakka on edessä vanhan asunnon siivoamisessa. Tässä kohtaa pitää saada muuttosiivous nopeasti ja sen tilaaminen pitää olla helppoa.

VANKKA KOKEMUS

Pitkäaikaisia asiakassuhteita vuodesta 2004 alkaen.

vuokranantajan ohjeiden mukaisesti

POISMUUTTO

Pois muutettaessa tärkeintä on tietenkin muistaa pakata kaikki tavarat vanhasta asunnosta. Mutta yhtä tärkeää on että asunto jää siistiin kuntoon seuraavalle asukkaalle. Uudet omistajat tai vuokraisäntä ovat yleensä hyvinkin tarkkoja siivouksesta. Vuokravakuuden takaisin saamiseksi asunto on aina siivottava hyväksytysti, ja läpäistävä huoneiston kuntotarkastus.

sINUN KRITEERIEN MUKAISESTI

SISÄÄNMUUTTO

Sisälle uuteen kotiin muutettaessa edellinen asukas tai omistaja on voinut tehdä jonkinlaisen siivouksen. Tässä tapauksessa meidän tehtäväksi jää siivoustason varmistaminen. Huolehdimme että siivous on tehty varmasti riittävän laadukkaasti. Jos muutat vasta valmistuneeseen, käyttämättömään kotiin, niin tässä kohtaa suosittelemme loppusiivousta.
viikkosiivous

SAATAVUUS

Muuttosiivous saatavilla Helsinki, Vantaa, Espoo ja Sipoo alueella.

Katso muuttosiivous sisältö

Kattava muuttosiivous on helposti muokattavissa tarpeittesi mukaiseksi. Siivoukseen tarvittavat siivousvälineet ja pesuaineet sisältyvät hintaan.

HINTA

Muuttosiivous
41 Tunti / Siistijä
  • Sis. Alv 24%
  • Sis. Matkakulut

HYMY

Hymyn saat kaikkiin palveluihimme kaupanpäälle.

Teemme aina parhaamme

Me palvelemme.

Pysähdy hetkeksi ja mieti mitä sinä haluat siivouspalvelulta. Siivouksessa lopputulos ratkaisee niin kuin monessa muussakin palvelussa, se on selvä. Mutta pitkässä juoksussa myös työn pysyminen Suomalaisilla yrityksillä on mielestämme tärkeä asia.

suomalaista palvelua