Muuttosiivous

Läpäise muuttosiivous tarkastus takuulla!

OTA YHTEYS

Kerro muuttosiivous tarpeesi

VARAA

Muuttosiivous 44€ / tunti / siivooja.

MUUTTO

Muuta rauhallisin mielin

Vuokralaisen tai asunnon omistajan kuuluu tehdä muuttosiivous aina ennen asunnon luovuttamista pois omasta käytöstä. Muuttosiivouksen jäljiltä asunto pitää olla siisti ja hyvässä kunnossa.

Mikäli vuokrasuhteen lopussa on siisteydessä tai asunnon kunnossa huomauttamista, on vuokranantaja oikeutettu tilaamaan siivouksen vuokralaisen laskuun.

Vuokranantajan tilatessa muuttosiivouksen hinta saattaa nousta normaalia korkeammaksi. Pahimmillaan menetät takuuvuokran, tai ainakin osan siitä.

Kun vihdoin pääset katsomaan uutta tulevaa kotiasi ja huomaat että ne sinulle tärkeät kohdat eivät olekaan siivottu niin kuin olit edellisen vuokralaisen tai omistajan kanssa sopinut. Muuttosiivous olisi pitänyt olla tehtynä, mutta mönkään meni.

Tässä kohtaan alkaa meidän urakka. Tehtävänämme on varmistaa, että asunto on sinun kriteeriesi mukaan siisti ja että kaikki ne kohdat jotka ovat sinulle tärkeitä on varmasti ohjeiden mukaisesti siivottu.

Jos muutat vasta valmistuneeseen asuntoon mikä ei ole vielä ollut kenenkään muun käytössä, suosittelemme katsomaan loppusiivous palveluamme, se on tarkoitettu remontoinnista tai rakentamisesta tulleiden lika ja pölyhaittojen siivoamiseen.

Työaika- ja sisältö muuttosiivouksessa

Muuttosiivoukseen sisältyy aina siivousvälineet, pesuaineet sekä kolmen askelman tikkaat ilman lisäveloitusta. Matkakuluja emme veloita pääkaupunkiseudulla.

Neuvontaa ja opastusta

Neuvomme kaikki käytännön asiat. Tarvitsemme vain tiedon milloin ja mihin haluat siivouksen. Vuokranantajilla on usein omat siivousvaatimukset, nämä ohjeet on hyvä saattaa myös meidän tietoon. Lisätietoa meidän muuttosiivouksesta löytyy tästä.

Muuttosiivouksen työaika-arvioita

  • Asunto < 50m2, työaika noin 4-5 tuntia.
  • Asunto ~ 50m2, työaika noin 5-6 tuntia.
  • Asunto ~ 75m2, työaika noin 6-7 tuntia.
  • Asunto ~100m2, työaika noin 7-8 tuntia.

Pyydä tarjous!

Varaa muuttosiivous

(Puhelun hinta: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

Tilaamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Siivous on viestin tai puhelinsoiton päässä, mikä sinulle parhaiten sopii.

Toiminta alue

Helsinki, Espoo, Vantaa ja Sipoo. Kysy myös lähialueet!

Hinta

Muuttosiivous 44€ / tunti / siivooja. (Kotitalousvähennyksen jälkeen vain 22€ / tunti / siistijä). Kysy tarjous!

Takuu

Saat siivouksillemme aina 100 %:n tyytyväisyystakuun. Korjaamme puutteet aina maksutta.

Muuttosiivous kokemuksia

Hei! Kiitos, Siivojanne tekivät kesällä muuttosiivouksen omassa kodissani. Hienoa jälkeä ja nopeasti toimittu. Kiitos heille tässä vielä tässä vaiheessa.
Marja
Asiakas
Moi!Kävin tänään asunnolla, hyvin olitte siivonneet, kiitos.
Tomi
Asiakas