Muuttosiivous Helsinki

Muuttosiivous läpi tarkastuksesta, takuulla!

Vuokranantajilla on usein tiukatkin siivousvaatimukset, muuttosiivous sekä asunnonluovutus pitää sujua ongelmitta jotta vuokravakuuden palautuksen kanssa ei tule ongelmia. On kuitenkin hyvä muistaa että, asumisesta jää myös aina jälkiä jota sanotaan tavanomaiseksi kulumiseksi, tästä löytyy hyvä opas Vuokralaiset ry:n sivuilta, johon kannattaa myös tutustua.

Olemme alempana tällä sivulla listanneet hieman mitä muuttosiivous sisältää, ja mitä on hyvä ottaa huomioon muuttosiivousta tilatessa. Tärkeintä kuitenkin on, että vuokranantajasi tai uusi asukas on tyytyväinen siivouksen lopputulokseen.

Asuinhuoneiston tavanomainen kuluminen ja asunnon siivous

Tavanomaisella kulumisella tarkoitetaan vuokra-asunnon normaalia, ajan myötä tapahtuvaa kulumista, jollaista on esimerkiksi asunnon pintojen (muun muassa seinät, lattiat) ikääntyminen. On luonnollista, että asumisesta jää ajan kuluessa asuntoon jälkiä. Usein kulumisen jälkiä on juuri seinissä, näitä jälkiä tai tahroja voidaan poistaa siivouksella osittain, mutta jos jäljet ovat pahoja niin uusia niistä ei tietenkään tule. Vuokralainen ei vastaa asunnon normaalista kulumisesta, jollei toisin ole sovittu. Muuttosiivous on kuitenkin hyvä tehdä huolellisesti, jotta asunnon luovutus sujuu ongelmitta.

Muuttosiivous kun muutat pois vanhasta asunnosta

Yleensä kun teet muuttoa pois vanhasta kodistasi, mielessäsi on vain uusi koti ja kuinka sen saa nopeasti asumiskuntoon. Vanhassa asunnossasi pakkaat vain tavarasi ja siirryt mahdollisimman nopeasti sisustamaan uutta kotiasi. Kun tämä on tilanteesi, on helpointa jättää koko muuttosiivous meidän huoleksemme. Meille riittää se, että asunnossasi on sähköä, valoa ja hanasta tulee vettä. Siivousvälineet- ja pesuaineet tuomme aina mukanamme ja näistä veloitamme vain 19,90 € siivouskerta.

Uuden asunnon muuttosiivous

Kun muutat uuteen asuntoon, oli kyseessä kerrostalo, rivitalo tai omakotitalo, on muuttosiivouksen tarve aina riippuvainen siitä, miten edellinen omistaja on siivouksen tehnyt. Melkein aina on kuitenkin hyvä varmistaa vähintään kevyellä pintasiivouksella riittävä puhtaustaso. Jos haluat että uusi koti pysyy jatkossakin siistinä ja säilyttää arvonsa niin suosittelemme jatkuvaa viikkosiivousta, esim. kahdenviikon välein. Muistathan että jos asunnossa on remontoitu ennen muuttamista ja tarvitse remonttipölyn siivoamista niin valitse loppusiivouspalvelumme.

Muuttosiivous ohjeet

Onko asunnon edellisen vuokralaisen muuttosiivous tehty huonosti?

Tarkista asunto ennen sisälle muuttoa ja kirjaa kaikki virheet ja mahdolliset puutteet esim. siivouksessa tarkasti ylös. Mikäli vuokrasuhteen lopussa on siisteydessä tai asunnon kunnossa huomauttamista, on vuokranantaja oikeutettu tilaamaan siivouksen edellisen vuokralaisen laskuun.

Vuokranantajan tilatessa muuttosiivouksen hinta saattaa nousta normaalia korkeammaksi. Pahimmillaan menetät takuuvuokran, tai ainakin osan siitä.

Vuokralaisen vastuulla on aina kunnollinen muuttosiivous

Kilpailuta muuttosiivous ja valitse itsellesi paras siivousliike, muista kuitenkin, että lopullinen vastuu on sinulla ja sen vuoksi kannattaa valita laadukas siivousliike. Meillä on kahdenkymmenen vuoden kokemus erilaisten asuntojen siivouksista ja annamme aina takuun, että seuraava vuokralainen tai vuokranantaja on tyytyväinen lopputulokseen.

Jos saat vuokranantajaltasi erityisohjeet muuttosiivouksen tekemiseen niin nämä ohjeet on hyvä saattaa myös siivousliikkeen tietoon. Voit lähettää ohjeet meille sähköpostilla tai jättää ne siivottavaan asuntoon siivoajien tutkittavaksi.

Muista, että taloyhtiön jätesäiliöt ovat talousjätettä, eivät muuttojätettä varten. Ilmoitathan tilausta tehdessäsi, jos tarvitset muuttojätteiden kuten vanhojen huonekalujen yms. roskapussia isompien jätteiden poiskuljetusta

Muuttosiivous sisältää

Mitä muuttosiivous sisältää?

Vuokralaisen tai asunnon omistajan kuuluu siis tehdä muuttosiivous aina ennen asunnon luovuttamista pois omasta käytöstä. Muuttosiivouksen jäljiltä asunto pitää olla siisti ja hyvässä kunnossa. Meidän muuttosiivous sisältää testatut ja vuosien varrella kattaviksi todetut siivousohjeet, ja ne sopivat useimpiin muuttosiivouskohteisiin. Näitä ohjeita voidaan muokata sinun tai vuokranantajasi vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi.

5 Eniten hintaan vaikuttavaa kohtaa muuttosiivouksessa.
  1. Jääkaapin puhdistus. Työaika noin 30min. Pakastin on hyvä olla sulatettuna ennen siivousta, että sen sulattamiseen ei tuhlaannu siivousaikaa.
  2. Uunin ja uuninpeltien puhdistus. Työaika noin 30min, varsinkin jos uuni on ollut puhdistamatta pitkän aikaa. 
  3. Säilytyskaappien puhdistus sisältä. Keittiönkaapistot saattavat keittiön koosta ja likaisuudesta riippuen viedä jopa, 1-2 tuntia työaikaa.
  4. Kylpyhuoneen Seinän- ja lattian kaakelit. Harjapesu kaakeleille ja saumoille vie aikaa noin 45-60min.
  5. Saunan pesu. Työaika noin 30-60min, saunan koosta ja likaisuudesta riippuen
Viikkosiivous Uusimaa

Miksi käyttää siivousliikettä siivoukseen?

Syitä on varmaan monia. Usein törmätään tilanteeseen että, asiakkaalla on kiireinen muutto-aikataulu toiselle paikkakunnalle tai terveyssyitä, mikä estää häntä itse tekemästä siivousta. Monesti myös sanotaan syyksi se, että halutaan keskittyä itse muuttoon, pakkaamiseen ja uuden asunnon sisustamiseen. Kaikki nämä syyt mukavuudenhaluisuus mukaan lukien on ihan käypiä syitä. Joskus, tai oikeastaan aika usein, mitä olemme asiakkailta kuulleet, muuttoa suunnitellessa unohtuu siivous kokonaan. Kun muutto on vihdoin ohi ja olette päässeet asettumaan uuteen puhtaaseen kotiinne, voimme halutessanne tehdä teille tarjouksen vakituisesta kotisiivouksesta.

Milloin voitte aloittaa muuttosiivouksen?

Välittömästi asunnon ollessa tyhjä irtotavaroista voimme aloittaa tehokkaan muuttosiivouksen. Toisinaan muuttomiehillä työt venyvät ja siivouksen tilaus menee päällekkäin muuton kanssa. Tällöin voimme hyvin aloittaa siivouksen, vaikka keittiöstä tai kylppäristä, nämä kun usein ovat työläimmät sekä aikaa vievimmät kohdat siivouksessa mutta myös lähes aina ensimmäisenä tyhjät. Siivouksen jälkeen sinulle ei oikeastaan jää muuta tehtävää, kun luovuttaa avaimet seuraavalle omistajalle tai vuokranantajalle.

Toiminta-alue

Helsinki
Vantaa
Espoo
Sipoo

 

Muuttosiivouksen hinta

50€ / tunti.

(*) Kotitalousvähennyksen jälkeen -60% (2023) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 3500€. Kertakäynnin vähimmäiskesto 3h. Muut sopimusehdot löydät palvelusopimuksesta.

Lataa

Muut palvelut

Kysy tarjous muuttosiivouksesta