Muuttosiivous

Uuteen tai vanhaan kotiin

Muuttosiivous.

Tuskaa vai nautintoa

Muuttosiivous kokemuksia kysyttäessä asiakkailtamme niin usein kiitetään tilaamisen helppoutta. Toisena tärkeänä asiana pidetään sitä, että muuttosiivous ohjeet ovat riittävät ja niiden avulla asunto menee vuokranantajan tarkastuksesta läpi.

Pakkaat tavarat, muistat ja hoidat monta asiaa samalla kun teet muuttoa. Lopuksi vielä siivous. Voimmeko auttaa?

Meidän Vinkit

ennen ja jälkeen muuton

Poismuutto

Jätä siistiin kuntoon

Pois muutettaessa tärkeintä on että asunto jää siistiin kuntoon seuraavalle asukkaalle. Yleensä vuokravakuuden takaisin saamiseksi asunto on kuitenkin siivottava hyväksytysti. 

Sisäänmuutto

Tarkkaan ja huolellisesti

Sisään uuteen kotiin muutettaessa edellinen asukas tai omistaja on voinut tehdä jonkinlaisen siivouksen. Meidän tehtävä voisi olla esim. varmistaa että paikat ovat juuri sinun kriteerien mukaisesti puhtaita.

Hinta.

Muuttosiivous

39€ / tunti / siistijä.

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 19,50€ / tunti.

Sisältö.

Muuttosiivous

Tuomme muuttosiivouksen ajaksi paikalle siivouksessa tarvittavat ammattisiivoukseen tarkoiteutut siivousvälineet ilman lisäveloitusta.

Me palvelemme.

teemme parhaamme

Sijainti.

Muuttosiivous on saatavilla pääkaupunkiseudulla Helsinki, Espoo, Vantaa ja Sipoo alueella. Myös muut lähialueet mahdollisia. Kysy rohkeasti.

Edut.

Me olemme Suomalainen perheyritys. Kun tilaat meiltä tuet Suomalaista työtä. Meillä on reipas ja asiantunteva asiakaspalvelu joka auttaa sinua tilaamisessa. 

Palvelut.

Muita palveluja mitä voit sisällyttää muuttosiivoukseen on esim. Ikkunoiden pesu. Viikkosiivouksesta saat myös kätevästi tarjouksen uuteen kotiisi niin halutessasi.