muuttosiivous uusimaa

Muuttosiivous aina läpi tarkastuksesta, ja takuulla!

Vuokranantajilla on usein tiukatkin siivousvaatimuksen ja niitä on syytä noudattaa, jotta asunnonluovuttaminen sujuu ongelmitta eikä vuokravakuuden palautuksen kanssa tule ongelmia. On kuitenkin hyvä muistaa että, asumisesta jää myös aina jälkiä jota sanotaan tavanomaiseksi kulumiseksi, tästä löytyy hyvä opas Vuokralaiset ry:n sivuilta, johon kannattaa myös tutustua.

Olemme alempana tällä sivulla listanneet hieman mitä muuttosiivous sisältää, ja mitä on hyvä ottaa huomioon muuttosiivousta tilatessa. Tärkeintä kuitenkin on, että vuokranantajasi tai uusi asukas on tyytyväinen siivouksen lopputulokseen.

Muuttosiivous uuteen- ja vanhaan kotiin.

Muuttosiivous vanhaan tai uuteen kotiin eroavat usein hieman toisistaan. Yleensä kun teet muuttoa pois vanhasta kodista, mielessäsi on vain uusi koti ja nopea, helppo muutto pois vanhasta. Pakkaat tavarat ja haluat siirtyä mahdollisimman nopeasti sisustamaan uutta kotiasi. Tällöin on helpompaa jättää koko muuttosiivous meidän huoleksemme. Meille riittää, jos asunnossasi on sähköä, valoa ja hanasta tulee vettä. Siivousvälineet- ja pesuaineet tuomme aina mukanamme ja näistä veloitamme vain 14,90 € siivouskerta. Uuden kodin muuttosiivouksen tarve riippuu aina edellisen asukkaan tekemästä tai teettämästä muuttosiivouksesta. Melkein aina on kuitenkin hyvä varmistaa vähintään kevyellä pintasiivouksella riittävä puhtaustaso. Kevyen siivouksen voit tehdä itse tai antaa meidän hoitaa myös tämä urakka.

muuttosiivous

Asuinhuoneiston tavanomainen kuluminen ja asunnon siivous

Tavanomaisella kulumisella tarkoitetaan vuokra-asunnon normaalia, ajan myötä tapahtuvaa kulumista, jollaista on esimerkiksi asunnon pintojen (muun muassa seinät, lattiat) ikääntyminen. On luonnollista, että asumisesta jää ajan kuluessa asuntoon jälkiä. Usein kulumisen jälkiä on juuri seinissä, näitä jälkiä tai tahroja voidaan poistaa siivouksella osittain, mutta jos jäljet ovat pahoja niin uusia niistä ei tietenkään tule. Vuokralainen ei vastaa asunnon normaalista kulumisesta, jollei toisin ole sovittu. Muuttosiivous on kuitenkin hyvä tehdä huolellisesti, jotta asunnon luovutus sujuu ongelmitta.

Muuttosiivouksen hinta: 49€ / tunti

(*) Kotitalousvähennyksen jälkeen -40% (2021) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 2250€. Kertakäynnin vähimmäiskesto 3h. Muut sopimusehdot löydät palvelusopimuksesta

Mitä muuttosiivous sisältää?

Vuokralaisen tai asunnon omistajan kuuluu tehdä muuttosiivous aina ennen asunnon luovuttamista pois omasta käytöstä. Muuttosiivouksen jäljiltä asunto pitää olla siisti ja hyvässä kunnossa. Mikäli vuokrasuhteen lopussa on siisteydessä tai asunnon kunnossa huomauttamista, on vuokranantaja oikeutettu tilaamaan siivouksen vuokralaisen laskuun. Pahimmillaan menetät takuuvuokran, tai ainakin osan siitä.

Meidän muuttosiivouksemme sisältää testatut ja vuosien varrella kattaviksi todetut siivousohjeet, ja ne sopivat useimpiin muuttosiivouskohteisiin. Näitä ohjeita voidaan muokata sinun tai vuokranantajasi vaatimusten ja tarpeiden mukaisiksi.

Palvelun saatavuus: Helsinki, Vantaa, Espoo ja Sipoo alueella.

Muuttosiivous 1

5 Eniten hintaan vaikuttavaa kohtaa muuttosiivouksessa.

Jääkaapinpuhdistus vie noin 30 minuttia ja lisäksi pakastin on hyvä olla sulatettuna ennen siivouksen alkua. Uuni- ja uuninpeltien puhdistus vie niin ikään myös 30minuttia, varsinkin jos uunin edellisestä puhdistuksesta on jo vierähtänyt tovi aikaa. Yleisesti säilytyskaapistojen puhdistus, esimerkkinä voisi sanoa, että keittiönkaapistot vievät noin 60-120minuttia työaikaa. Kylpyhuoneessa harjapesu seinän- ja lattian kaakeleille ja saumoille vie noin 45-60 minuuttia, lisäksi saunaan on hyvä varata noin 30-60 minuuttia.

Tässä jo muutama hyvä syy varata muuttosiivous ja säästää omaa aikaa sekä hermoja!

Muuttosiivous 2

Milloin voitte aloittaa muuttosiivouksen?

Välittömästi asunnon ollessa tyhjä voidaan aloittaa tehokas muuttosiivous. Toisinaan muuttomiehillä työt venyvät ja siivouksen tilaus menee päällekkäin muuton kanssa, tällöin vanhan sanonta, että sopu sijaa antaa on mottomme. Voimme hyvin aloittaa siivouksen, vaikka keittiöstä tai kylppäristä, nämä kun usein ovat työläimmät sekä aikaa vievimmät kohdat siivouksessa, mutta myös lähes aina ensimmäisenä tyhjät ja valmiina siivoukselle.

Siivouksen jälkeen sinulle ei oikeastaan jää muuta tehtäväksi, kun luovuttaa avaimet seuraavalle omistajalle tai vuokranantajalle.

Vuokranantajan erityisohjeet muuttosiivoukseen

Jos vuokranantajasi on toimittanut sinulle erityisohjeet, kuinka muuttosiivous pitää heidän kriteerien mukaan tehdä, on nämä ohjeet hyvä saattaa myös meidän luettavaksi. Voit lähettää ohjeet meille sähköpostilla tai jättää ne siivottavaan asuntoon siivoajien tutkittavaksi.

Muista, että taloyhtiön jätesäiliöt ovat talousjätettä, eivät muuttojätettä varten. Ilmoitathan tilausta tehdessäsi, jos tarvitset muuttojätteiden kuten vanhojen huonekalujen yms. roskapussia isompien jätteiden poiskuljetusta

Mitä järkeä käyttää siivousliikettä siivouksessa?

Syitä on varmaan monia. Usein törmätään tilanteeseen että, asiakkaalla on kiireinen aikataulu ja muutto toiselle paikkakunnalle tai terveyssyitä mikä estää häntä itse tekemästä siivousta. Monesti myös pakkaamiseen ja purkamiseen, sekä uuden asunnon sisustamiseen menee niin paljon aikaa, että ei yksinkertaisesti ehdi siivoamaan vanhaa asuntoa. Kaikki nämä syyt mukavuudenhaluisuus mukaan lukien on ihan käypiä syitä.

Kun muutto on vihdoin ohi ja olette päässeet asettumaan uuteen, puhtaaseen kotiinne, voimme jatkaa yhteistyötä kanssanne vakituisen viikkosiivouksen merkeissä

TARJOUS

MUUTTOSIIVOUS

44€ / h

(norm. 49€ / h)

KYSY HINTA-ARVIO
Vastaamme pian!