ToimistoSiivous

Toimistosiivous mikä näkyy ja tuntuu

Toimistosiivous on parhaimmillaan asiakasyrityksen vaatimustasojen ja toiveiden toteuttamista yhteisten työohjeiden ja suunnitelmien sekä siivoojan ammattitaidon avulla. Siivoojillamme on rohkeutta ja ammattitaitoa käyttää tarkkojen ohjeiden lisäksi myös omaa silmää, sydäntä ja näkemystä toimistonne yleisen siisteyden ylläpitämiseksi. Meillä siivooja on palvelun peruspilari ja supersankari, toivottavasti hän on myös teidän toimistollanne?

toimistosiivous helsinki

Siisti toimisto vaikuttaa tehokkuuteen ja yleiseen viihtyvyyteen

Olemme erikoistuneet palvelemaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä kaikissa heidän vaihtelevissa siivoustarpeissa. tavoitteenamme on, että asiakkaamme työntekijät ja asiakkaat saavat työskennellä raikkaissa, puhtaissa ja hygieenisissä toimistotiloissa. Toimistosiivous vaikuttaa merkittävästi sisäilman laatuun ja siten työntekijöiden terveyteen ja työn tehokkuuteen sekä yleiseen viihtyvyyteen.

Toimistosiivous 1

Jätä Soittopyyntö.

Jos olet kiireinen työsi äärellä ja et kerkeä täyttelemään tilauslomakkeita, jätä numerosi ja nimesi niin me soitamme sinulle pian!

Toimistosiivousta erikokoisille ja näköisille toimitiloille aina parhaaseen aikaan!

Asiakkaanamme on useita erikokoisia toimistoja ja muita toimitiloja Helsingin, Vantaa ja Espoon alueella. Liikumme ketterästi siis koko pääkaupunkiseudulla. Siivous tehdään juuri silloin, kun se teidän työaikatauluihinne parhaiten sopii, illalla, yöllä tai päivällä.

Toimistosiivous 2

Kysy tarjous whatsapissa!

Lähetä viesti, kuva tai video siivouskohteesta!

Katso mitä toimistosiivous sisältää

Toimistosiivous kokonaisuus voidaan suorittaa päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Lisäksi voidaan sopia etukäteen ja erikseen tehtävät esimerkiksi, lattioiden vahaukset, suursiivoukset ja ikkunoidenpesut.

Siivouksella ylläpidetään yhdessä sovittua puhtaustasoa. Toimistoissa siivottavia kohtia on monia, aina saniteettitiloista keittiöiden, taukotilojen, toimistojen ja neuvotteluhuoneiden tasoihin.

toimistosiivous pähkinänkuoressa

  • Tasojen pyyhintä vapailta osin pöydiltä ja ikkunalaudoilta.
  • Irtomattojen imurointi.
  • Lattian nihkeäpyyhintä.
  • Keittiön siivous. (Tasot, tiskiallas, kaapinovet, ja ruokapöydät).
  • Saniteettitilojen siivous (Wc-istuin, kaapistot, hyllyt, lavuaarit.).
  • Tahrojen poisto ovista, kahvoista ja muista tarttumapinnoista.
  • Roskien vienti.

ota yhteyttä