Toimistosiivous Uusimaa

Toimistosiivous mikä näkyy ja tuntuu

Toimistosiivous on parhaimmillaan asiakasyrityksen vaatimustasojen ja toiveiden toteuttamista, työohjeiden, suunnitelmien sekä siivoojien ammattitaidon avulla. Toimistosiivouspalvelumme perustuvat ennen kaikkea jatkuvuuteen, laatuun ja ympäristöystävällisyyteen.

Siivoojillamme on rohkeutta ja ammattitaitoa käyttää tarkkojen ohjeiden lisäksi myös omaa silmää, sydäntä ja näkemystä toimistonne yleisen siisteyden ylläpitämiseksi. Meillä siivooja on palvelun peruspilari ja supersankari, toivottavasti hän on myös teidän toimistollanne?

Siisti toimisto vaikuttaa tehokkuuteen ja yleiseen viihtyvyyteen

Olemme erikoistuneet palvelemaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä kaikissa heidän vaihtelevissa siivoustarpeissa. tavoitteenamme on, että asiakkaamme työntekijät ja asiakkaat saavat työskennellä raikkaissa, puhtaissa ja hygieenisissä toimistotiloissa. Toimistosiivous vaikuttaa merkittävästi sisäilman laatuun ja siten työntekijöiden terveyteen ja työn tehokkuuteen sekä yleiseen viihtyvyyteen.

Muuttosiivous ohjeet

Toimistosiivousta erikokoisille ja näköisille toimitiloille aina parhaaseen aikaan!

Asiakkaanamme on useita erikokoisia toimistoja ja muita toimitiloja Helsingin, Vantaa ja Espoon alueella. Liikumme ketterästi siis koko pääkaupunkiseudulla. Siivous tehdään juuri silloin, kun se teidän työaikatauluihinne parhaiten sopii, illalla, yöllä tai päivällä.

Kotisiivousta etätoimistossa työskenteleville!

Jos työntekijäsi työskentelevät kotitoimistossa niin nyt jos koskaan voit ilahduttaa heitä kotisiivouksella! Ota yhteyttä niin suunnitellaan teidän yrityksen etätyöskentelijöille kotisiivousta, arkea helpottamaan.

Viihtyisä Toimisto?

Pyydä Tarjous

 Vastaamme nopeasti!