Siistiä kun tarvitset

kotisiivous vantaa

Siivousta

Olet oikeassa paikassa

Turvallisen

Suomalaisen perheyrityksen

Vantaalaista

Paikallista yrittäjää

vantaan kartta

Toimintalueena Vantaa

Toimipisteemme sijaitsee Länsimäessä lähellä mellunmäen metroasemaa, työskentelyalueemme ulottuu vantaalla aina Varistoon asti.

viikkosiivous vantaa

Kotisiivous vantaa

Viikkosiivouksia olemme tehneet vantaalla jo yli 10 vuoden ajan. Vantaa alueena sopii konseptiimme hyvin koska liikumme autolla pareittain ja pystymme näin palvelemaan asiakkaita koko Vantaan alueella.

suursiivous vantaa

Suursiivous

Suuret ja pienet Vantaalaiset kodit ovat tervetulleita asiakkaaksemme. Kertaluontoinen suursiivous on hyvä palvelu jos haluaa kodin kerralla kuntoon pinttyneimmästäkin liasta ja pölystä.

vantaa logo

Senioripalvelut vantaalla

Clean Spot Oy kuuluu vantaan kaupungin yksityisiin palveluntarjoajiin. Vantaalla on runsaasti vanhuksia joiden toimintakyky on alentunut esimerkiksi iän tai sairauden takia. Me tarjoamme siivousapua sosiaalipalveluna arvonlisäverottomasti. Tämä on usein huomattava säästö.

muuttosiivous vantaa

Muuttosiivous

Kuten muuallakin pääkaupunkisedulla niin myös vantaalla on paljon muuttoliikennettä. Asunnot vaihtavat omistajaa tai vuokralaista. Muuttosiivous onkin yksi suosituimmista palveluistamme!

loppusiivous vantaa

Loppusiivous

Vuoden 2019 alussa Vantaalla oli 228 166 asukasta. Väestö kasvoi vuoden 2018 aikana peräti 5 139 asukkaalla (2,3 %), joka oli enemmän kuin koko Suomessa (4 789) tai missään muussa kunnassa. Asuntoja siis rakennetaan ja remontoidaan jatkuvasti. Meidän loppusiivouspalvelumme sopii hyvin näiden kohteiden käyttöönottosiivoukseen.

Pyydä tarjous!

Varaa siivous

(Puhelun hinta: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

Tilaamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Siivous on viestin tai puhelinsoiton päässä, mikä sinulle parhaiten sopii.

1-Calendar

Toiminta alue

Helsinki, Espoo, Vantaa ja Sipoo. Kysy myös lähialueet!