Paikallista kotisiivousta Vantaalla!

Kotisiivous
Vantaa

tarjoaa: Clean Spot Oy

Kotisiivous Vantaa - Apua koko vantaan alueelle

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki ja varmasti yksi vauhdikkaimmin kasvava. Asukkaita on tällä hetkellä lähes 230 000, joten tässä riittää myös kotisiivousalan yrityksille haastetta.

Me olemme tarjonneet kotisiivousta Vantaalla jo yli vuosikymmenen, aina vakituisista viikkosiivouksista kertaluontoisiin suursiivouksiin ja ikkunoiden pesuihin.

Koska Vantaa on suhteellisen laaja alue ja sitä leimaa varsin omalaatuiset, toisistaan erillään olevat asuinalueet, on meidän valttinamme hyödyntää kattavia liikenneyhteyksiä. Liikkumme ketterästi yrityksemme autoilla siivouskohteiden välillä kattaen päivän aikana ison osan Vantaata.

Toimipisteemme sijaitse Vantaan kaakkoisosassa Länsimäessä Vallikuja 4, Hakunilan suuralueella. Toimipisteeltämme on hyvät liikenne yhteydet koko vantaanalueelle esimerkiksi kehä 3:sen kautta, Korso, Hakunila, Kivistö ja Myyrmäki akselilla.

kotisiivous vantaa

Vantaan senioripalvelumme

Clean Spot siivouspalvelut on hyväksytty arvonlisäverottomien yksityisten sosiaalipalveluiden tuottajaksi Vantaalla. Arvonlisäverottomiin siivouspalveluihin ovat oikeutettuja vanhukset, vammaiset ja henkilöt, joiden toimintakyky on pysyvästi tai väliaikaisesti alentunut esimerkiksi sairauden vuoksi. Näistä palveluista ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa.

Vantaa.fi -Yksityiset sosiaalipalvelut

Jätä Soittopyyntö.

Jos olet kiireinen ja et kerkeä täyttelemään tilauslomakkeita, jätä numerosi ja nimesi niin me soitamme sinulle pian!

Kotisiivousta Vantaalle

Kaikki siivouspalvelumme ovat tietenkin myös Vantaalaisten käytettävissä. Vakituisten kotisiivousten lisäksi Suursiivoukset ja muuttosiivoukset ovat hyvin suosittuja, myös keväiset ikkunanpesut onnistuvat, joko erikseen, tai suursiivouksen yhteydessä.

Kaikki palvelumme