Kotisiivous
VANTAA

Kotisiivous Vantaa - Apua koko vantaan alueelle

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki ja varmasti yksi vauhdikkaimmin kasvava. Asukkaita on tällä hetkellä lähes 230 000, joten tässä riittää myös kotisiivousalan yrityksille haastetta.

Me olemme tarjonneet kotisiivousta Vantaalla jo yli vuosikymmenen, aina vakituisista viikkosiivouksista kertaluontoisiin suursiivouksiin ja ikkunoiden pesuihin.

Koska Vantaa on suhteellisen laaja alue ja sitä leimaa varsin omalaatuiset, toisistaan erillään olevat asuinalueet, on meidän valttinamme hyödyntää kattavia liikenneyhteyksiä. Liikkumme ketterästi yrityksemme autoilla siivouskohteiden välillä kattaen päivän aikana ison osan Vantaata.

Toimipisteemme sijaitse Vantaan kaakkoisosassa Länsimäessä Vallikuja 4, Hakunilan suuralueella. Toimipisteeltämme on hyvät liikenne yhteydet koko vantaanalueelle esimerkiksi kehä 3:sen kautta, Korso, Hakunila, Kivistö ja Myyrmäki akselilla.

Vantaan senioripalvelumme

Clean Spot siivouspalvelut on hyväksytty arvonlisäverottomien yksityisten sosiaalipalveluiden tuottajaksi Vantaalla. Arvonlisäverottomiin siivouspalveluihin ovat oikeutettuja vanhukset, vammaiset ja henkilöt, joiden toimintakyky on pysyvästi tai väliaikaisesti alentunut esimerkiksi sairauden vuoksi. Näistä palveluista ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa.

kotisiivous vantaa
Suosittu

Kotisiivous hinta

alk. 42€/h
Kotitalousvähennyksen jälkeen 25,20€/h (*)

Arvonlisäveroton siivous 34€/h

Huomioi:

  • (*)Kotitalousvähennys -40% (*) Kotitalousvähennyksen jälkeen -40% (2020) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 2250€. Kertakäynnin vähimmäiskesto 2h. Muut sopimusehdot löydät palvelusopimuksesta
  • (**)Arvonlisäveroton siivous (**) Voit ostaa kotisiivouksen ilman arvonlisäveroa, jos sinun toimintakykysi on alentunut esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia joko pysyvästi tai tilapäisesti. Täytämme Helsingin, Espoon ja Vantaan kuntien tarkat edellytykset palvelun tuottamiselle
  • Siivousvälineet- ja pesuaineet 9,90€ Siivousvälineistä- ja pesuaineista veloitamme 9,90€ / suursiivouskerta.
  • Matkakulut sisältyvät hintaa. Mahdolliset pysäköintimaksu veloitetaan erikseen, jos asiakkaalla ei ole osoittaa maksutonta pysäköintipaikkaa maksullisella pysäköintialueella.
(*) Kotitalousvähennyksen jälkeen -40% (2020) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 2250€. Kertakäynnin vähimmäiskesto 2h. Muut sopimusehdot löydät palvelusopimuksesta

(**) Voit ostaa kotisiivouksen ilman arvonlisäveroa, jos sinun toimintakykysi on alentunut esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia joko pysyvästi tai tilapäisesti. Täytämme Helsingin, Espoon ja Vantaan kuntien tarkat edellytykset palvelun tuottamiselle.
Tilaa tästä

Kysy tarjous whatsapissa!

Lähetä viesti, kuva tai video siivouskohteesta!

Kotisiivousta Vantaalle

Kaikki siivouspalvelumme ovat tietenkin myös Vantaalaisten käytettävissä. Vakituisten kotisiivousten lisäksi Suursiivoukset ja muuttosiivoukset ovat hyvin suosittuja, myös keväiset ikkunanpesut onnistuvat, joko erikseen, tai suursiivouksen yhteydessä.

Jätä Soittopyyntö.

Jos olet kiireinen Vantaalainen ja et kerkeä täyttelemään tilauslomakkeita, jätä numerosi ja nimesi niin me soitamme sinulle pian!