Kotisiivous Helsinki, Espoo ja Vantaa

SENIORIPALVELUT VANTAA

Me täällä Senioripalvelut Vantaa toimipisteellä ymmärrämme, että koti on enemmän kuin vain paikka. Se on turvasatama, jossa koetaan elämän ilot ja surut ja luodaan muistoja. Siksi tarjoamme korkealaatuista kotisiivouspalvelua Vantaan alueen ikääntyville asukkaille, jotta voitte nauttia kodistanne täysillä ilman siivouksen aiheuttamaa stressiä.

HINNASTO

Kotisiivous 40,32€ /h. (*16,13€)

(*) Kotitalousvähennyksen jälkeen -60% (2024) -hinnoissa ei ole huomioitu vuosittaista 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 3500€. Kertakäynnin vähimmäiskesto 2h. 

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Olemme osa Vantaan ja keravan hyvinvointialue yhteisöä ja tunnemme alueen tarpeet ja erityispiirteet. Osaamme liikkua sujuvasti Vantaan eri kaupunginosissa ja tiedämme, mitkä ovat alueen keskeiset haasteet ja toiveet sen asukkaille. Lisäksi voimme tarjota joustavia siivousaikatauluja ja reagoida nopeasti mahdollisiin muutostarpeisiin. Paikallisuutemme on voimavaramme, joka takaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelukokemuksen.

Tiedämme, että jokainen koti kätkee sisäänsä oman tarinansa ja jokaisella asiakkaallamme on omat toiveensa ja tarpeensa. Sen vuoksi emme tarjoa yleispäteviä ratkaisuja, vaan paneudumme jokaiseen kotiin yksilöllisesti. Käymme läpi kanssasi kotisi erityispiirteet ja sinun tarpeesi, jotta voimme suunnitella juuri sinulle sopivan siivousohjelman. Haluamme, että tunnet saavasi juuri sitä apua, mitä tarvitset, jotta kotisi pysyy raikkaana ja viihtyisänä juuri sinun tarpeitasi vastaten.

Clean Spot Oy:n senioripavelut Vantaa tiimissä työskentelee omistautunut joukko ammattitaitoisia ja luotettavia siivoojia. He eivät pelkästään hoida kodin siivousta, vaan tuovat mukanaan myös lämpimän hymyn ja positiivisen asenteen joka päivä. Näillä ystävällisillä kasvoilla on tärkeä rooli luodessaan sinulle miellyttävää ympäristöä kodissasi. He ovat täällä, jotta sinä voit nauttia kotisi puhtaudesta ja viihtyisyydestä ilman huolia.

SENIORINEUVONTA, YHTEYDENOTOT JA PALVELUT

Tarjoamme yksilöllisiä ja rehellisiä kotisiivouspalveluita, jotka auttavat sinua säilyttämään kodin kunnossa ja viihtyisänä. Valikoimastamme löytyvät muun muassa:

  • Vakituinen siivous: Imurointi, lattioiden pesu, pintojen puhdistus ja kylpyhuoneiden siivous.
  • Ikkunanpesu: Kodin valoisuuden ja raikkauden ylläpito
  • Suursiivous: Kaikki lattiasta kattoon, toiveesi mukaan!
  • Erityispalvelut: Tarvittaessa autamme myös kaappien järjestelyssä ja muiden erityistehtävien parissa.