CLEANSPOT OY – suursiivous

KERRALLA SIISTIKSI

Perusteellinen kotisiivous

SUURSIIVOUS

Suursiivouksessa pistetään hulinaksi. Siivoamme kotisi normaalia laajemmin, puhdistetaan pinnat pinttyneimmästäkin liasta ja pölystä. Suursiivous on hyvä esim. silloin, kun et tarvitse vakituista viikkosiivousta mutta haluat kerran kuukaudessa kotisi kunnolla siivottavan. Suursiivous sopii myös hyvin kevät sekä juhlasiivoukseksi. Erityisen viimeistelty lopputulos saadaan, kun tehdään ikkunoiden pesu samalla kertaa suursiivouksen kanssa.

VANKKA KOKEMUS

Pitkäaikaisia asiakassuhteita vuodesta 2004 alkaen.
suursiisiivo
rasva ja pöly, se ikävä yhdistelmä

KEITTIÖ

Keittiön puhdistus on yksi tärkeimpiä suursiivouksen osa-alueita. Keittiön rasvaiset pinnat vaativat usein kunnon pesuaineet ja jynssäämisen. Kaakelit, kaapinovet ja tasot ovat rasvaisena kamalan näköiset ja  likaisessa keittiössä ruuan laittaminen on inhottavaa.

lika ja saostumat

KYLPYHUONE

Kylpyhuoneen laatoitus ja laatoituksen saumat kaipaavat usein tehopesun. Saostumat ja lika jämähtää helposti saumoihin todella tiukkaan. Säännöllinen pesu pitää kylpyhuoneen pidempään freesinä ja siellä on kiva kylpeä.

viikkosiivous

SAATAVUUS

Suursiivous saatavilla Helsinki, Vantaa, Espoo ja Sipoo alueella.

Katso suursiivouksen sisältö

Kattavan suursiivouksen sisältö on helposti muokattavissa tarpeidesi mukaiseksi. Siivoukseen tarvittavat siivousvälineet ja pesuaineet sisältyvät hintaan.

HINTA

Suursiivous
41 Tunti / Siistijä
  • Sis. Alv 24%
  • Sis. Matkakulut

HYMY

Hymyn saat kaikkiin palveluihimme kaupanpäälle.

Teemme aina parhaamme

Me palvelemme.

Pysähdy hetkeksi ja mieti mitä sinä haluat siivouspalvelulta. Siivouksessa lopputulos ratkaisee niin kuin monessa muussakin palvelussa, se on selvä. Mutta pitkässä juoksussa myös työn pysyminen Suomalaisilla yrityksillä on mielestämme tärkeä asia.

suomalaista palvelua