suursiivous helposti meilta

Suursiivous, apu pinttyneeseen likaan!

Aino oikea tapa saada koko koti kerralla siivottua on teettää kunnollinen suursiivous.

Tuhti suursiivous palvelumme sisältää jo oletuksena aikamoisen listan tehtäviä. Jos listastamme uupuu jotain sinulle tärkeitä siivouskohtia, niin lisäillään niitä listaan toiveidesi mukaan.

Suursiivoukseen usein tilataan erilaisia lisäpalveluja kylkeen, kuten uunin, jääkaapin tai vaikkapa saunan ja ikkunoiden pesua. Tämä on järkevää koska saat enemmän edullisemmalla hinnalla teettämällä kaikki samalla kertaa, kun siivoojat jo kerta ovat paikalla. Kerro meille suoraan mitä tarvitset, niin autamme parhaamme mukaan.

Miksi suursiivous vie paljon aikaa?

Suursiivouksessa kun käydään kodin jokainen nurkka läpi, niin aikaa menee aivan varmasti normaalia siivousta enemmän.

Hyvänä esimerkkinä voidaan sanoa, että keittiön siivoukseen menee aina vähintään tunti, samoin kylpyhuoneeseen, saunaa vielä mainitsematta. Paljon myös vaikuttaa kuinka asunto on kalustettu. Väljästi kalustettu asunto on monesti hieman nopeampi siivota kuin asunto missä on paljon huonekaluja ja pölypintaa.

Yleisesti ottaen suursiivous vie siis paljon aikaa, ja monet haluavat siihen sen vuoksi apua. Suursiivousta voidaan tehostaa myös muilla siivouspalveluillamme, esimerkiksi ikkunoiden pesulla.

Suursiivouksen hinta: 44€ / tunti

(*) Kotitalousvähennyksen jälkeen -40% (2021) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 2250€ / henkilö. Kertakäynnin vähimmäiskesto 2h. Muut sopimusehdot löydät palvelusopimuksesta

Mitä suursiivous sisältää?

Muista että suursiivous helpottaa sinua viikoittaisessa ylläpitosiivouksessa. Viikoittainen siivousaikasi vähenee huomattavasti, kun teetät tehokkaan suursiivouksen muutaman kerran vuodessa.

Oli sitten juhlat, pyhä tai arki, niin aina on hyvä syy saada koti puhtaaksi pinttyneimmästäkin liasta ja pölystä.

Lataa täydelliset ohjeet .pdf muodossa. Palvelun saatavuus: Helsinki, Vantaa, Espoo ja Sipoo alueella.

Suursiivous 1

3 tärkeää työvaihetta kylpyhuoneen puhdistuksessa

Koko kylpyhuoneen kokonaisvaltainen ja huolellinen puhdistus on toki tärkeää mutta aina välillä on kiva luetella muutama kohta kylpyhuoneensiivouksessa, mitkä nousevat esille asiakkaiden toiveissa.

  1. Suihkutilan seinien- ja lattian harjapesu. Tähän tarvittaessa avuksi hapan (kalkinpoisto)
  2. Wc-istuimen tehopuhdistus sisä- ja ulkopinnoilta. Tähän nyt ei ole mitään sen erikoisempaa kikkaa, hyvä saniteettitilojen pesuaine ja kunnollinen wc-harja.
  3. Kylpyhuoneen laatoituksen saumat kaipaavat usein tehopesun. Saostumat ja lika jämähtää helposti saumoihin todella tiukkaan ja sitten niiden puhtaaksi saaminen onki ihan eri juttu, aina se ei onnistu.
Suursiivous 2

Vinkkinä voisimme sanoa että viikoittaisen kotisiivouksen yhteydessä tehty huolellinen ja säännöllinen kylpyhuoneen puhdistus pitää kylpyhuoneen pidempään freesinä, eikä se vaadi niin usein tehopesua.

Rasvapöly inhottaa keittiössä!

Keittiön puhdistus on yksi tärkeimpiä suursiivouksen osa-alueita. Keittiön rasvaiset pinnat vaativat usein kunnon pesuaineet ja jynssäämisen. Kaakelit, kaapinovet ja tasot ovat rasvaisena kamalan näköiset ja  likaisessa keittiössä ruuan laittaminen on inhottavaa.

suursiivous vantaalla

Jätä Soittopyyntö

Jos olet kiireinen ja et kerkeä täyttelemään tilauslomakkeita, jätä numerosi ja nimesi niin me soitamme sinulle pian!