CLEANSPOT OY – Loppusiivous

Remontti- ja uudisrakentaminen

Pöly ongelmana?

LOPPUSIIVOUS

Rakennuspöly poikkeaa tavallisesta huonepölystä ja sen vaikutuksia ihmisen terveydelle pidetään haitallisempina. Rakennuspölyn ongelmallisuus liittyy sen koostumukseen ja pölyn ominaisuuksiin, kuten leijailuun. Koti-imureiden betoni ja puupölyn kesto sekä pölynsuodatus on heikkoa. Usein ne vain puhaltavat pölyn takaisin huone-ilmaan, tai hajoavat kesken työskentelyn
loppusiivous ja kotiapu

VANKKA KOKEMUS

Pitkäaikaisia asiakassuhteita vuodesta 2004 alkaen.
Dustcontroll

SISÄILMA

Tarvittaessa puhdistamme remonttisiivouksen aikana sisäilmaan jääviä pölyhiukkasia tehokkaalla sisäilmanpuhdistimella. Puhdistimen HEPA suodatin erottelee partikkelit 99.995 – prosenttisesti. Sisäilman puhdistinta on myös mahdollista vuokrata siivouksen jälkeen, yleensä 1-2 päivää riittää hyvin
lika, pöly ja saostumat

KÄSITYÖTÄ

Rakennusten loppusiivous on edelleen isossa määrin käsityötä. Vaikka nykyään siivouksessa käytetään tehokkaita imureita, siivousvälineitä ja ilmanpuhdistimia niin edelleen iso osa työstä vaatii ammatin osaavaa siivoojaa. Pyyhkiminen ja kuuraaminen kuuluvat siis loppusiivouksen työtehtäviin.

viikkosiivous

SAATAVUUS

Loppusiivous saatavilla Helsinki, Vantaa, Espoo ja Sipoo alueella.

Kattavaan loppusiivoukseen sisältyy siivousvälineet, pesuaineet sekä tehokas sisäilmanpuhdistin siivouksen ajaksi. Sisäilmanpuhdistinta voit vuokrata myös siivouksen jälkeen. Katso alta loppusiivous muistilista, sisältö ja sopimusehdot.

HINTA

Loppusiivous
43 Tunti / Siistijä
  • Sis. Alv 24%
  • Sis. Matkakulut
  • Kotitalousvähennys -50%

HYMY

Hymyn saat kaikkiin palveluihimme kaupanpäälle.

Teemme aina parhaamme

Me palvelemme.

Pysähdy hetkeksi ja mieti mitä sinä haluat siivouspalvelulta. Siivouksessa lopputulos ratkaisee niin kuin monessa muussakin palvelussa, se on selvä. Mutta pitkässä juoksussa myös työn pysyminen Suomalaisilla yrityksillä on mielestämme tärkeä asia.

suomalaista palvelua