loppu ja remonttisiivous luotettavasti

Loppusiivous ja pölynhallinta

Loppusiivous on tehtävä juuri siihen tarkoitetuilla siivousvälineillä ja imureilla. Tavallisten koti-imureiden betoni- ja puupölyn suodatus sekä kesto on heikkoa, usein ne vain puhaltavat pölyn takaisin huoneilmaan, tai hajoavat kesken työskentelyn.

Rakennusten loppusiivous on edelleen isossa määrin käsityötä. Vaikka nykyään siivouksessa käytetään tehokkaita imureita, siivousvälineitä ja ilmanpuhdistimia niin edelleen iso osa työstä vaatii ammatin osaavaa siivoojaa. Pyyhkiminen ja kuuraaminen kuuluvat siis edelleen loppusiivouksen työtehtäviin.

Seinien imurointi on osa loppusiivous palvelua

Uusi asunto tai remonttikohde

Oli kyseessä uuden asunnon loppusiivous tai remontoitavan asunnon ns. remonttisiivous niin harvoin selvitään yhdellä siivouskerralla. Asiakkaan on hyvä ottaa huomioon siivousta tilatessa että, ensimmäisellä siivouskerralla usein saadaan suurin osa pölystä pois, mutta usein siivouksen pölytön lopputulos on varmistettava toisella ns. viimeistely siivouksella ennen asunnon käyttöönottoa ja huonekalujen sisälle tuontia.

Ennen viimeistelysiivousta käydään paikat yhdessä asiakkaan kanssa läpi silmämääräisesti ja todetaan mitä lisätoimenpiteitä tarvitaan, jos tarvitaan, ja kuinka toimitaan viimeistelyn kanssa. Palvelumme sisältää aina vain oletuksena ensimmäisen siivouskerran, asiakas päättää tämän jälkeen onko se riittävä, ja tilaa tarvittaessa viimeistelysiivouksen.

Hengitysliitto ja Allergia- ja Astmaliitto muistuttavat: ”Pieni remonttipöly on näkymätöntä ja se ärsyttää hengitysteitä eniten. Pölyn aiheuttamia ongelmia voidaan remontoitaessa selvästi vähentää kunnollisilla suojauksilla”

Loppusiivous 1

Siivous järkevä aloittaa vasta remontin lopullisesti valmistuttua

Siivouksen onnistumiseen vaikuttaa myös suurelta osin rakentamisen aikainen siivous. Jos remontti tai rakentaminen on vielä kesken miltä tahansa osin, niin siivouksen lopputulos ei yleensä onnistu odotusten mukaan. Muista siis varata hyvin aikaa remontin ja siivouksen väliin koska valitettavan usein remontit myöhästyvät.

Loppusiivouksen hinta:
49€ / tunti

(*) Kotitalousvähennyksen jälkeen -40% (2021) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 2250€. Kertakäynnin vähimmäiskesto 4h. Muut sopimusehdot löydät palvelusopimuksesta. Palvelun saatavuus: Helsinki, Vantaa, Espoo ja Sipoo alueella.

Katso mitä kaikkea loppusiivous sisältää?

Rakennuspölyn ongelmallisuus liittyy sen terveydelle haitallisiin vaikutuksiin,  koostumukseen ja pölyn ominaisuuksiin, kuten leijailuun. Loppusiivous pitää tehdä huolellisesti ja näin saadaan pöly hallintaan. Siivous tehdään yhdessä sovittujen ohjeiden mukaisesti. Ohjeita voidaan muokata tarpeidenne mukaan.

Tehoa jatkoon lisäpalveluilla.

Loppusiivousta voidaan tehostaa muilla siivouspalveluillamme, kuten ikkunoiden pesulla. Loppusiivouksen jälkeen on hyvä pitää huolta uudesta tai juuri remontoidusta asunnosta ylläpitosiivouksella!

Asiakaspalaute

Uudiskohteemme rakentamisen jälkeinen loppusiivos sujui erinomaisesti!
Clean Spotin ammattimainen siivoustiimi oli todella tehokas, ja kotimme oli hetkessä siivottu – lattiasta kattoon. Tilojen ja ikkunoiden lisäksi he puhdistivat huoneilman rakennuspölystä, jotta perheellämme oli hyvä ja terveellistä muuttaa omaan, valmiiseen kotiin. Lämmin suositus, kehuja koko porukalle ja kiitokset vielä poikkeuksellisen mukavasta asiakaspalvelusta

Loppusiivous 2
Ernest Lawson näyttelijä, juontaja, luokanopettaja