Loppusiivous

Remontti- ja uudisrakennus

Fakta.

Työvälineet ja menetelmät

Loppusiivous tekemättä?

Remontista tai rakentamisesta aiheutuvien pölyhaittojen siivouksessa on tärkeä käyttää oikeita, juuri siihen tarkoitettuja työvälineitä ja menetelmiä.

Koti-imureiden betoni ja puupölyn kesto sekä suodatus on heikkoa. Usein ne vain puhaltavat pölyn takaisin huone-ilmaan, tai hajoavat kesken työskentelyn

Pöly ongelma?

Meillä on ratkaisu.

Dustcontroll

Sisäilman puhdistus

Tarvittaessa puhdistamme remonttisiivouksen aikana sisäilmaan jääviä pölyhiukkasia tehokkaalla sisäilmanpuhdistimella. Puhdistimen HEPA suodatin erottelee partikkelit 99.995 – prosenttisesti. Sisäilman puhdistinta on myös mahdollista vuokrata siivouksen jälkeen, yleensä 1-2 päivää riittää hyvin

Käsityötä

Ammattitaitoa

Vaikka siivouksessa käytetään tehokkaita imureita ja ilmanpuhdistimia niin edelleen iso osa työstä on käsityötä. Pyyhkiminen ja kuuraaminen kuuluvat jokapäiväisiin työtehtäviimme.

Hinta.

Loppusiivous

43€ / Tunti / Siistijä

Hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 21,50€ / tunti. 

Sisältö.

Loppusiivous 

Tuomme siivouksen ajaksi paikalle, ilman lisäveloitusta ammattisiivoukseen tarkoitetut siivousvälineet. 

Me palvelemme.

Teemme parhaamme!

Sijainti.

Loppusiivouksemme on saatavilla pääkaupunkiseudulla, Helsinki, Espoo, Vantaa ja Sipoo alueella. Mahdollisesti myös muut lähialueet. Kysy rohkeasti!

Edut.

Suomalainen työ ja palvelut. Perheyrityksemme arvojen mukainen osaava henkilökunta. Kunnon työvälineet ja oikeat pesuaineet. Tehokas sisäilman puhdistus. 

Palvelut.

Ikkunoiden pesu, muuttosiivous, viikkosiivous, suursiivous.. Kerro mitä tarvitset, me autamme!