CLEANSPOT OY – KOTISIIVOUS

VIIKKOSIIVOUS

VIIKKOSIIVOUS AUTTAA ARJESSA

KOTISIIVOUS

Kodin viikkosiivous on tärkeä asia viihtyisyyden ja ennen kaikkea hyvän hygienian kannalta. Ajatukset rentoutumisesta tai harrastuksiin lähtemisestä saattavat tuntua hieman kaukaisilta, jos ensimmäisenä kotiin tullessa näet eteisessä hiekkaa tai likaisen keittiön.
AINA SIISTIÄ

Päivittäin on hyvä siivota keittiö, tiskata tiskit pois ja järjestellä tavaroita kaappeihin sekä pedata sänky, mutta kerran viikossa tulisi tehdä kunnollinen viikkosiivous, jotta kotona on mukava olla.

VANKKA KOKEMUS

Pitkäaikaisia asiakassuhteita vuodesta 2004 alkaen.
suursiisiivo
rasva ja lika

KEITTIÖ

Keittiöön tulee usein ruoanvalmistuksen yhteydessä rasva- ja valkuaislikaa sekä murusia. Rasvaisille pinnoille kiinnittyy myös todella nopeasti pölyä. Puhtaassa keittiössä on kiva valmistaa puhdasta ja maistuvaa ruokaa. Keittiönsiivouksessa pyyhitään esimerkiksi työtasot, kaakelit ja kaapinovet. Tiskiallas ja hana puhdistetaan sekä kodinkoneet pyyhitään ulkopuolisesti. Tiskikone voidaan tarvittaessa tyhjentää ja täyttää likaisilla astioilla. Lue lisää mitä erilaisia työtehtäviä voidaan liittää viikkosiivoukseen.

lika ja saostumat

KYLPYHUONE

Kylpyhuoneeseen kertyy rasvaa ihosta, jäämiä saippuasta ja kalkkia vedestä sekä yleislikaa kaikkialta kodista. Säännölliseen siivoukseen kuuluvat esimerkiksi lavuaarin, vesihanan, wc-pöntön ja peilikaapin puhdistus.

viikkosiivous

SAATAVUUS

Viikkosiiivous saatavilla Helsinki, Vantaa, Espoo ja Sipoo alueella.
viikkosiivous
Ylläpitosiivous

SÄÄNNÖLLISESTI

Viikkosiivous on säännöllinen kerran viikossa, tai kahden viikon välein tehtävä ylläpitosiivous, jolla saavutetaan tietty sovittu puhtaustaso ja ylläpidetään sitä. Viikkosiivoukseen sisältyy lähes aina esimerkiksi lattian imurointi ja nihkeäpyyhintä, wc-tilojen siivous, pölyjen pyyhkiminen sekä keittiönsiivous. Tarkemmista yksityiskohdista sovitaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Viikkosiivouksen lisäksi ja sen tukena toimii tarpeen mukaan tehtävä kattavampi suursiivous.

kertaluontoinen siivousapu

Kertaluontoinen kotiapu tilataan tilapäiseen ja pikaiseen tarpeeseen. Jos haluat koko kodin kerralla kuntoon niin suosittelemme tilaamaan suursiivouksen. Jos olet muuttamassa pois tai uuteen kotiin, kannattaa tilata muuttosiivous. 

 

Katso sisältö

Viikkosiivouksen sisältö on helposti muokattavissa. Ennen vakituisen viikkosiivouksen aloitusta on hyvä tehdä joko kertaluontoinen kotisiivous tai maksuton arvioikäynti siivoustehtävien tarkempaa määrittämistä varten.

Kertasiivous

Viikkosiivouksesta saat meiltä tarjouksen
41 Tunti / Siistijä
  • Sis. Alv 24%
  • Sis. Matkakulut
kysy!

HYMY

Hymyn saat kaikkiin palveluihimme kaupanpäälle.

Teemme aina parhaamme

Me palvelemme.

Pysähdy hetkeksi ja mieti mitä sinä haluat siivouspalvelulta. Siivouksessa lopputulos ratkaisee niin kuin monessa muussakin palvelussa, se on selvä. Mutta pitkässä juoksussa myös työn pysyminen Suomalaisilla yrityksillä on mielestämme tärkeä asia.

suomalaista palvelua