Kotisiivous

Rentoudu.

Tutustu palveluumme

Löydä itsellesi siivousliike

Tulet kotiin ja ensimmäisenä näet likaisen keittiön tai hiekkaa eteisessä. Ajatukset rentoutumisesta tai harrastuksiin lähtemisestä saattavat tuntua hieman kaukaisilta. Kokeile kotisiivousta, yllätyt kuinka paljon aikaa ja hermoja se sinulta säästää.

Aina siistiä.

Meidän siistijöiltä

Säännöllisesti.

viikkosiivous

Viikkosiivous on säännöllinen ylläpitosiivous mikä tilataan yleensä kerran viikossa tai kahden viikon välein tehtäväksi. Tämä on ylivoimaisesti suosituin kotisiivous palvelumme.

Satunnaisesti.

Kertasiivous

Kertasiivous tilataan tilapäiseen ja pikaiseen apuun. Jos haluat koko kodin kerralla kuntoon niin suosittelemme tilaamaan suursiivouksen

Ota pikayhteys meihin whatsapp sovelluksella!

Hinta.

kotisiivous

Säännöllisestä viikkosiivouksesta saat meiltä tarjouksen. Kertaluontoisen kotisiivouksen hinta on: 39€ / tunti /siistijä

Kertasiivouksen hinta kotitalousvähennyksen jälkeen 19,50€ / tunti. 

Sisältö.

kotisiivous

Työohje on muokattavissa mieleiseksi. Lisätään tehtäviä jos ne eivät ole meidän listassa, poistetaan turhat mitä et tarvitse.

Tuomme siivouksen ajaksi paikalle ilman lisäveloitusta ammattisiivoukseen tarkoitetut siivousvälineet. 

Me palvelemme.

teemme parhaamme

Sijainti.

Teemme säännöllisiä kotisiivouksia tällä hetkellä pääkaupunki seudulla. 

edut.

Kokemus pitkäaikaisista asiakassuhteista. Tuhansien siivottujen kotien kokemuksella osaamme palvella asiakkaitamme monipuolisesti kaikissa siivoustarpeissa.

Palvelut.

Muita monipuolisia palveluja mitä voit meidän kautta tilata on esim. Ikkunoiden pesu, loppusiivous, muuttosiivous ja suursiivous.