Suursiivous uusimaa

Kotisiivous Helsinki ja lähialueet

Siivousalueemme ulottuu aina Vuosaaresta Pitäjänmäkeen ja Tuomarinkylästä Ullanlinnan kautta Lauttasaareen. Helsinki siivousalueena on meille ihanteellinen, koska liikumme päivittäin aivan keskustassa, kuin myös hieman kehä 1:sen ulkopuolella.

Kotisiivouksen hinta Helsingissä

Keskittämällä siivouksen tietyille alueille säästämme matkakuluissa ja näin voimme tarjota niin vakituisensiivouksen kuin kertasiivous palveluja järkevään hintaan. Nyt kannattaa järjestää kotisiivous kilpailutus ja valita itselleen paras siivousyritys, laatua unohtamatta!

Lapsiperheistä senioreihin

Helpotamme tällä hetkellä monia helsinkiläisiä lapsiperheitä, sinkkuja ja vanhuksia heidän kiireidensä keskellä, olemalla luotettava siivousyritys. Haluamme luoda teille mahdollisuuksia vapaa-aikaan, pieneen luxukseen ja ennen kaikkea keinoja rakkaiden ihmisten kanssa oleskeluun tai vaikkapa lisäaikaa harrastusten parissa. Meillä on siis rutkasti kokemusta ja kokemuksia erilaisista elämäntilanteista, perheistä ja heidän siivoustarpeistaan.

Helsingin Senioripalvelut

Kun Helsinki kasvaa, niin kasvava myös senioriväestö. Jatkuvasti isompi osa palveluamme on auttaa seniori väestöä heidän arkensa pienissä, tai isoissa siivousaskareissa. Teemme yhteistyötä Helsingin kaupungin kanssa. Kaikki Helsingin seniorit ja vanhukset saavat meidän kotisiivouspalvelumme arvonlisäverottomana ja tietenkin kotitalousvähennyksellä.

Toiminta-alue

Helsinki
Vantaa
Espoo
Sipoo

Työaika
Ma – Pe
8:00 – 16:00

Palvelut Helsinkiläisille

Hei Stadilainen

Pyydä Tarjous