Viikkosiivous

Sinun kotisi on #1

Vakituinen kotisiivous on ratkaisu

Kun et jaksa, pysty tai halua tehdä joka viikko siivousta on meidän palvelumme tehty kuin juuri sinulle. Säästä voimasi ja hermosi, kokeile meidän viikkosiivousta ja keskity olennaiseen. 

1 x viikossa

Sysää vastuu meille

2 x kuukaudessa

Mitä jos ei tarvitse siivota itse?

1 x kuukaudessa

Kerralla tehokkaammin

Miksi valita meidät?

  • Yli 15 vuoden ammattiosaaminen ja pitkät asiakassuhteet pääkaupunkiseudulla, Helsinki, Espoo, Vantaa ja Sipoo alueella.
  • Osaamme neuvoa, kysyä ja kertoa tarvittavat asiat laadukkaan siivouksen tuottamiseksi. Tarvittaessa tulemme paikalle ilmaiseksi kartoituskäynnille.
  • Kuuntelemme toiveitasi ja kommunikoimme kanssasi sujuvasti. Voit muokata, siirtää tai peruuttaa siivouksia missä vaiheessa tahansa ilman irtisanomisaikaa tai lisäkustannuksia
  • Saat siivouksillemme täyden tyytyväisyystakuun. Korjaamme puutteet aina maksutta.

Arvosteluja

Kiitos!Oli todella ihana palata puhtaaseen kotiin.Ollaan todella tyytyväisiä. Suosittelemme varmasti eteenpäinkin!
Nina
Asiakas
Ollaan oltu kaikin puolin tyytyväisiä, aloitusaika on ollut aina täsmällinen ja keittiö+kylppärit hoidettu hyvin, pölytkin pyyhitty.
hanna
Asiakas
loppusiivous hinta

Viikkosiivouksen hinta

Säännöllinen viikkosiivous -50%:n kotitalousvähennyksellä on järkevän hintainen.Lisäät kotisi viihtyvyyttä ja helpotat omaa arkeasi keskimäärin 100€ kuukausi sijoituksella. (Keskivertosuomalainen koti, siivous 2 x kk, asunto noin 80m2).Saat vähennyksen verokortillesi tai veroilmoituksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Pyydä tarjous!

Kokeile kotisiivousta

(Puhelun hinta: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

Tilaamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Siivous on viestin tai puhelinsoiton päässä, mikä sinulle parhaiten sopii.

Kun tarvitset säännöllisesti apua

KOtisiivous helpottamaan arkeasi

Viikkosiivouksen tarkoituksena on ylläpitää asunnon tiettyä siisteystasoa. Siisteystaso määritellään ja sovitaan asiakkaan kanssa yhdessä joko ensimmäisen siivouksen yhteydessä, tai erillisellä arviointikäynnillä.

Mikäli haluat viikkosiivouksen joka viikko (tai vaikkapa joka toinen viikko), siihen varataan tietty viikonpäivä ja siivous suoritetaan aina automaattisesti samana viikonpäivänä (esim. torstaisin kerran viikossa). Viikkosiivous voidaan suorittaa joko meidän siivousvälineillä tai asiakkaan välineillä, lue tästä lisää siivousliinoista.

Viikkosiivousta voidaan tehostaa muilla palveluilla tarvittaessa, esimerkiksi suursiivouksella tai ikkunoiden pesulla. Katso muut palvelumme tästä.