Viikkosiivous avuksi - kun ei huvita.

Kun et jaksa, pysty tai halua tehdä joka viikko siivousta on meidän palvelumme tehty juuri sinulle. Säästä voimia ja hermoja, kokeile viikkosiivousta ja keskity olennaiseen.

arvonlisaveroton kotisiivous helsinki
Todella helppo tilaus

Kokeile

Tilaamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Siivous on viestin tai puhelinsoiton päässä, mikä sinulle parhaiten sopii.

1.

Ota yhteyttä

Neuvomme sinulle kaikki käytännön asiat ja teemme tarvittaessa ilmaisen arviointikäynnin.

2.

Kerro toiveesi

Kuuntelemme sinua. Voit muokata, siirtää tai peruuttaa siivouksia missä vaiheessa tahansa ilman irtisanomisaikaa tai lisäkustannuksia

3.

Nauti

Siivoojat saapuvat sovittuna ajankohtana ja pääset nauttimaan siististä kodista.

Viikkosiivous hinta

Säännöllinen viikkosiivous -50%:n kotitalousvähennyksellä on järkevän hintainen.Lisäät kotisi viihtyvyyttä ja helpotat omaa arkeasi keskimäärin 100€ kuukausi sijoituksella. (Keskivertosuomalainen koti, siivous 2 x kk, asunto noin 80m2).Saat vähennyksen verokortillesi tai veroilmoituksessasi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Hinta

Viikkosiivous 41€ / tunti / siivooja. (Kotitalousvähennyksen jälkeen 20,50€ / tunti / siistijä). Säännöllisestä siivouksesta saat meiltä hyvän tarjouksen!

Takuu

Saat siivouksillemme aina täyden tyytyväisyystakuun. Korjaamme puutteet aina maksutta.

Katso viikkosiivouksen sisältö tästä. Työohjetta voidaan muokata tarpeittesi mukaiseksi.

Kysy tarjous

Ota yhteyttä

Palvelemme viikkosiivous asiakkaita pääkaupunkiseudulla, Helsinki, Espoo ja Vantaa, Sipoo alueella. Kysy tarjousta!

Ota yhteyttä

(Puhelun hinta: 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min)

Viikkosiivouksen tarkoitus

Viikkosiivous tarkoittaa viikoittaista kodin ylläpitosiivousta. Ajatuksena on ylläpitää asunnon tiettyä siisteystasoa. Siisteystaso määritellään ja sovitaan asiakkaan kanssa yhdessä joko ensimmäisen siivouksen jälkeen, tai erillisellä arviointikäynnillä.

Mikäli haluat viikkosiivouksen joka viikko (tai vaikkapa joka toinen viikko), siihen varataan tietty viikonpäivä ja siivous suoritetaan aina automaattisesti samana viikonpäivänä (esim. torstaisin kerran viikossa). Viikkosiivousta voidaan tehostaa muilla palveluilla tarvittaessa, esimerkiksi suursiivouksella tai ikkunoiden pesulla. Katso muut palvelumme tästä.