Kotisiivous kylpyhuoneessa

Viikkosiivous vakituisesti, tarpeittesi mukaisesti

Vakituisen kotisiivouksen tarkoituksena on ylläpitää asunnon tiettyä siisteystasoa. Siisteystaso määritellään ja sovitaan yhdessä kanssasi ensimmäisen siivouksen yhteydessä ja sitä voidaan tarkentaa tarpeen niin vaatiessa milloin tahansa.

Siivous aina samana viikonpäivänä.

Mikäli haluat viikkosiivouksen joka viikko tai vaikkapa joka toinen viikko, varaamme sinulle aina  oman siivouspäivän. Kotisiivous suoritetaan siis aina säännöllisesti samana viikonpäivänä, esimerkiksi torstaisin kerran viikossa. Siivoukset suoritetaan oletuksena klo 8:00 – 16:00 välisenä aikana arkipäivisin.

Kotisiivouksen hinta

Laadukas kotisiivous pitää hinnoitella niin, että sen tuottama hyöty asiakkaalle ja kannattavuus yritykselle kohtaavat. Kotisiivouksen hinta muodostuu siivouskohteen, siivoustiheyden, sijainnin ja ajankohdan mukaan, kotisiivouksesta saat myös tehdä kotitalousvähennyksen. Me tarjoamme palveluamme vain sellaisella hinnalla, millä pystymme  varmistamaan työntekijöillemme asianmukaisen palkan. Hintojen vaihtelu on yleistä. Kotisiivouksen hinnat vaihtelevat myös palvelun mukaan, esim. loppusiivous on huomattavasti raskaampaa työtä, ja näin myös sen hinta on hieman kalliimpi.

Asiakaskokemus ja palvelunlaatu

Uskomme että ajan myötä erinomainen asiakaskokemus ja palvelun laatu korostuvat ja hinta valintakriteerinä vähentyy. Koti on kuitenkin meille kaikille se tärkein paikka maailmassa ja sinne kelpaa vain paras.

Mitä kotisiivous sisältää

Kotisiivouksen sisältö mukailee tiettyjä kotisiivouksen periaatteita. Kaikki tehtävät ovat kuitenkin valinnaisia ja asiakas pääsee itse vaikuttamaan siivouksensisältöön juuri niin paljon kuin haluaa. Monille asiakkaille meidän tekemä kotisiivousohje on riittävä. Tässä alla vielä muutama perustehtävä listattuna. 

  • Imurointi, myös matot ja lattialista
  • Lattioiden pyyhintä kostealla
  • Pölyjen pyyhintä
  • Keittiönsiivous
  • Wc- ja kylpyhuoneen siivous
  • Peilien, valokatkaisimien yms. tartunta pintojen pyyhintä

Lataa täydellinen lista tästä ja kysy tarvittaessa lisää.

Perinteinen Suomalainen perheyritys

Meillä palvelun onnistuminen varmistetaan henkilökunnan osaamisella ja riittävällä koulutuksella. Pitkäikäisenä perheyrityksenä pidämme kodistasi varmasti hyvää huolta, se on takuumme!

Ehdotamme että kokeilet kotisiivouspalveluamme kerran tai pari, ennen lopullista päätöstä. Jokainen koti on aina erilainen, ja jokaisen kodin siivoustarpeet myös poikkeavat hieman toisistaan.

Henkilöstö on suurin vahvuutemme

Uskomme että työn viihtyvyyden ja motivaation kannalta on tärkeää, että työntekijöiden työkohteet ja työtehtävät ovat mahdollisimman monipuolisia ja vaihtuvat säännöllisesti. Työskentelemme lähes poikkeuksetta aina pareittain siivouskohteissa. Työparista on tukea ja seuraa raskaiden töiden äärellä.

Kotisiivous lastenhuoneessa

Arvonlisäverottomat tukipalvelut

Meidän asiakkaanamme voit hankkia kaikki kotisiivouspalvelut, joko omalla kustannuksella tai omaisten tuella arvonlisäverottomasti.

Edellytyksenä on toimintakyvyn alentuminen esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia. Palveluntarve voi olla jatkuvaa tai tilapäistä. Tämä palvelu on erittäin kustannustehokas ja asiakkaanamme on paljon kotona asuvia Senioreita. Lue lisää vero.fi sivustolta.

Iso apu, tupla vähennys

Arvonlisäverottomasta siivouspalvelusta saat vielä kaiken lisäksi kotitalousvähennyksen samoin kuin kaikista muista kodin siivouspalveluistamme. Vähennystä voi hakea joko asiakas itse tai hänen palvelunsa maksava omainen. 

Arvonlisäverottomat palvelut on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät enää selviydy itse jokapäiväisistä siivousaskareista. Clean Spot Oy on sekä Helsingin, Espoon ja Vantaan kuntien viranomaisten hyväksymä kotipalvelun tukipalveluiden tuottaja.

Toiminta-alue

Helsinki
Vantaa
Espoo
Sipoo

Työaika
Ma – Pe
8:00 – 16:00

Viikkosiivouksen hinta

48€ / tunti.
(*) Kotitalousvähennyksen jälkeen -60% (2023) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 3500€. Kertakäynnin vähimmäiskesto 2h. Muut sopimusehdot löydät palvelusopimuksesta.

Lataa

Muut palvelut

Kysy Tarjous