Blogi

Kotisiivous ja sen hinnoittelu

remonttisiivous ja loppusiivous

Kertasiivouksen hinnoittelu

Kertaluontoinen kotisiivous tehdään poikkeuksetta tuntiveloituksella. Työn hinnoittelu perustuu työaika-arvioon ja työ tehdään sen puitteissa. Jos työaika-arvio ei riitä työn valmiiksi saamiseen, niin työajan lisäämisestä neuvotellaan ennen töiden jatkamista asiakkaan kanssa. Asiakas on siis koko ajan tietoinen työn todellisista kustannuksista, eikä yllätyksiä pääse syntymään.

Säännöllinen siivous

Säännöllinen kotisiivouksen hinnoittelu tehdään siivouskerta-periaatteella. Ennen säännöllisen kotisiivouksen aloittamista käymme asiakkaan luona tekemässä kartoituksen ja annamme tarjouksen siivouksesta. Tarjous on siivouskerta kohtainen ja sen sisältö on sovittu yhdessä asiakkaan kanssa. Siivouksen hintaan vaikuttavat esim. sijainti, viikonpäivä, siivoustiheys ja asunnonkoko. Tämän vuoksi ylläpitosiivous vaatii aina poikkeuksetta tutustumisen asiakkaan kotiin. Tutustumiskäynti on asiakkaalle maksuton ja sen voit tilata tällä lomakkeella.

Kotitalousvähennys

Siivoustyön osuus on kotitalousvähennyskelposta. Löydät lisätietoa kotitalousvähennyksestä Veroviraston sivuilta. Kotitalousvähennyksen määrän voit myös laskea kätevästi tällä Eteran Kotitalousvähennyslaskurilla.

 

 

kuka teille tulee siivoamaan?

Cleanspot henkilöstö

CleanSpot tiimi

Cleanspotin kaikki siistijät ovat päteviä, vakuutettuja ja asiansa osaavia reippaita ja ripeitä siistijöitä. Pisimmät yhtäjaksoiset asiakassuhteemme ovat kestäneet jo toistakymmentä vuotta.  Siistijän työ on välillä rankkaa, mutta energiapatukoiden, rahkapurkkien ja perjantaipullien,  suomalaisen asenteen ja iloisen mielen kautta viemme raskaimmatkin tehtävät kunnialla loppuun asti. Lupaamme aina täyden tyytyväisyystakuun.

Avainten säilytys

Säilytämme avaimet lukitussa säilytysyksikössä. Ne ovat varustettu numerokoodilla niin että niitä ei voi yhdistään tiettyyn kohteeseen. Osoitetta ei koskaan säilytetä avaimessa tai sen kanssa samassa paikassa. Meillä on avainhallinnasta vastaava henkilö. Hänen tehtäviinsä kuuluu kaikki avainhallintaan sisältyvät asiat, avainten säilytys, luovutus ja palautus. Avain luovutetaan käyttötarpeen mukaan siivoajille, avainta ei luovuteta kolmansille osapuolille missään tilanteessa.

Siivousajat

Siivous tapahtuu pääsääntöisesti klo 8-16 välisenä aikana. Jos asiakkaan kanssa toisin sovitaan, niin myös tarkempi ajankohta on mahdollinen. Kertasiivouksissa voimme esim. soittaa asiakkaalle tuntia ennen kohteeseen saapumista.

Ei haittaa, vaikka olisitte itse paikalla siivouksen aikana. On kuitenkin hyvä oma-aloitteisesti siirtyä siistijän tieltä vaikka toiseen huoneeseen niin siistijä saa työskentelyrauhan. Lapsi on myös hyvä opastaa etukäteen tähän.

Onnistunut remonttisiivous

Lopullinen remonttisiivous on hyvä tehdä vasta kun remontti on täysin valmis. Remontin aikana on kuitenkin hyvä muistaa siivoaminen ja pitää työmaa mahdollisimman pölyttömänä  Remontista aiheutuvien pölyhaittojen siivouksessa on tärkeä käyttää oikeita, juuri siihen tarkoitettuja työvälineitä. Koti-imureiden betoni ja puupölyn kesto sekä suodatus on heikkoa. Usein ne vain puhaltavat pölyn takaisin huoneilmaan, tai hajoavat kesken työskentelyn.

DUSTCONTROL AIR CUBE ILMANPUHDISTIN SIIVOUSKOHTEESEEN?

Tarvittaessa puhdistamme remonttisiivouksen aikana sisäilmaan jääviä pölyhiukkasia tehokkaalla sisäilmanpuhdistimella. Puhdistimen HEPA suodatin erottelee partikkelit 99.995 – prosenttisesti. Kysy lisää!

BETONIPÖLY ON YLEISIN PÖLYTYYPPI RAKENTAMISESSA

Emäksisyytensä vuoksi betonipöly ärsyttää ihoa ja hengitysteitä. Se sisältää myös syöpävaarallista kvartsia, joka pitkäkestoisessa altistuksessa voi aiheuttaa pölykeuhkosairauden silikoosin.

Kalkkipohjainen pöly aiheuttaa viihtyvyyshaittaa ja mahdollisesti ärsytysoireita silmissä, iholla, hengityselimissä sekä limakalvoilla. Pölymateriaalin pH:lla on merkitystä ärsyttävyyteen – mitä emäksisempi sen ärsyttävämpi. Pitkäaikainen ärsytys voi aiheuttaa allergiaa.

PUUPÖLY

Kovat puulajit, kuten tammi ja pyökki, on luokiteltu syöpävaarallisiksi. Pehmeät puulajit, kuten koivu (suomalaiset puulajit), ärsyttävät hengitysteitä. Lämpökäsittelyssä puun rakenne on rikkoutunut ja pöly on hienojakoisempaa (sis. hartsihappoja) ärsyttäen hengitysteitä. Altistus puupölylle voi aiheuttaa sekä allergista että ei-allergista oireilua esim. silmien sidekalvotulehduksia, pitkittynyttä nuhaa ja yskää sekä astmaoireita.