Työtä tarjolla!

Tule
Töihin

Clean Spot Oy

Tervetuloa kotisiivoojaksi perinteikkääseen Suomalaiseen siivousalan perheyritykseen.

Olemme toimineet siivousalalla jo vuodesta 2004 alkaen. Haemme nyt kotisiivoustyöstä kiinnostunutta henkilöä, joka jo osaa ammatin tai on innokas sen oppimaan. Arvostamme laadukasta työtä, joten perehdytämme sinut joka tapauksessa huolellisesti tehtävään. Tämä työ sopii hyvin sekä naisille, että miehille, riittää että omaat hyvän fyysisen kunnon, olet positiivinen, iloinen ja nautit parityöskentelystä.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä.

Odotamme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä työskennellä itsenäisesti, vaikka usein pareittain työtä teemmekin. Ajokortti on iso etusi! Jos olet vielä ajokortiton, niin älä huoli, täytä ihmeessä hakemuksemme sillä palkkaamme myös ajoittain ajokortittomia.

Tarjoamme sinulle.

Tarjoamme sinulle rennon, turvallisen mutta samalla ammattimaisen työympäristön, pienen perheyrityksen edut ja kilpailukykyisen, aina vähintään kiinteistöpalvelualan TES:n mukaisen palkkauksen. Käytännössä teet työsi arkisin klo 7-17 välillä. Työtä tehdään pareittain autolla liikkuen. Käytössämme on alan parhaat työvälineet ja tekniikat.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit niin laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla tai täytä alla oleva lomake. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö on löytynyt.