Tietoa siivousliinoista

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Hakemisto

Kotisiivous siivousliikkeen liinoilla vai asiakkaan liinoilla?

Ammattimaisia kotisiivouksia tehdään periaatteessa kahdella eri konseptilla. Toisessa siivousliike tuo siivousvälineet mukanaan, toisessa työ suoritetaan asiakkaan siivousvälineillä ja -liinoilla. Molemmissa on puolensa. Siivousliikkeen välineitä käytettäessä etuna on, että siivousliinoja on aina riittävästi mukana – ne ovat puhtaita ja käyttötarkoitukseen sopivia. Kysy meiltä lisää tietoa siivousliinoista

tietoa siivousliinoista

Tutkittua tietoa siivousliinoista - laadukkaat ja puhtaat siivousliinat helpottavat siivousta!

On molempien etujen mukaista, että siivouksessa käytetään puhtaita liinoja, ihan jo hygieniasyistä. Tehokas, ammattikäytössä olevan kuivuri irrottaa pesun jälkeen liinoista uskomattoman määrän nukkaa ja pölyä. Kokeile vaikka pestä kotona pesukoneessa useita isoja mikrokuituliinoja ja muutama lattiamoppi/liina ja katso kuivaamisen jälkeen kuivurin nukkasihtiin. Saatat yllättyä. Sieltä löytyy vielä pesun jälkeenkin uskomaton määrä siivousta vaikeuttavaa nukkaa ja pölyä, joka hidastaa työtä ja vaikuttaa siten myös siivouskustannuksiin.

Tietoa siivousliinoista

Siivousvälineet tulee valitaa kulutusta pesua kestävistä tuotteista.

Ammattimaisia kotisiivouksia tehtäessä suosittelemme siivousliinoiksi laadukkaita, kulutusta ja kuumaa pesua kestäviä liinoja. Clean Spot Oy:ssä siivousliinat pestään 95 asteessa, minkä jälkeen ne kuivataan tehokkaassa ammattikäytössä olevassa kuivurissa. Kuivauksen jälkeen liinat viikataan siisteihin pinoihin ja laitetaan puhtaaseen kassiin odottamaan seuraavaa viikkosiivousta.

Jos asiakas haluaa käyttää siivouksessa omia siivousliinojaan, jätämme käytetyt liinat sovittuun paikkaan asiakkaan pesua varten. Muuten tuomme puhtaat liinat ja siivousvälineet tullessamme. Jos jokin asia jäi askarruttamaan, niin kerromme mielellään lisää tietoa siivousliinoista.

Clean Spot Oy suosittelee asiakkailleen laadukasta CS-Koti siivousliinapakettiaan, joka sisältää kuusi mikrokuituliinaa (36x36cm) ja kaksi froteista lattialiinaa. Paketin hinta on 9,90€. Kysy lisää viikkosiivousta tilatessasi.