Kotisiivous siivousliikkeen liinoilla vai asiakkaan liinoilla?

Ammattimaisia kotisiivouksia tehdään periaatteessa kahdella eri konseptilla. Toisessa siivousliike tuo siivousvälineet mukanaan, toisessa työ suoritetaan asiakkaan siivousvälineillä ja -liinoilla. Molemmissa on puolensa. Siivousliikkeen välineitä käytettäessä etuna on, että siivousliinoja on aina riittävästi mukana – ne ovat puhtaita ja käyttötarkoitukseen sopivia, yleensä siivousliikkeet veloittavat siivousliinojen käytöstä noin 20€ / siivouskerta. 

Siivousvälineet tulee valitaa kulutusta ja pesua kestävistä tuotteista

Ammattimaisia kotisiivouksia tehtäessä siivousliinoiksi tulee valita laadukkaita, kulutusta ja kuumaa pesua kestäviä liinoja. Clean Spot Oy suosittelee asiakkailleen laadukasta CS-Koti siivousliinapakettiaan, joka sisältää kuusi mikrokuituliinaa (36x36cm) ja yhden mikrokuitulattialiinan. Paketin hinta on 14,90€.

Kotisiivouksen jälkeen, jätämme käytetyt liinat sovittuun paikkaan asiakkaan pesua varten ja odottamaan seuraavaa siivousta.

Clean Spot Oy:ssä siivousliinat pestään 95 asteessa, minkä jälkeen ne kuivataan tehokkaassa ammattikäytössä olevassa kuivurissa. Kuivauksen jälkeen liinat viikataan siisteihin pinoihin ja laitetaan puhtaaseen kassiin odottamaan seuraavaa viikkosiivousta. Jos jokin asia jäi askarruttamaan, niin kerromme mielellään lisää tietoa siivousliinoista.

Tutkittua tietoa siivousliinoista - laadukkaat ja puhtaat siivousliinat helpottavat siivousta

On molempien, asiakkaan ja siivoajien etujen mukaista, että siivouksessa käytetään puhtaita siivousliinoja, ihan jo hygieniasyistä. Lisäksi likaisille, märillä ja kuluneilla siivousliinoilla siivous ei vain yksinkertaisesti onnistu, se on hidasta ja siivousjälki on huonoa.

Siivousliinojen pesu ei ole mitään rakettitiedettä. Meidän kauttamme ostetut siivousliinat kestävät pesua aina 90 asteessa ja ne voidaan kuivata kuivurissa. Tehokaskuivuri irrottaa pesun jälkeen liinoista uskomattoman määrän nukkaa ja pölyä. Kokeile vaikka pestä kotona pesukoneessa useita isoja mikrokuituliinoja ja muutama lattiamoppi/liina ja katso kuivaamisen jälkeen kuivurin nukkasihtiin. Saatat yllättyä. Sieltä löytyy vielä pesun jälkeenkin uskomaton määrä siivousta vaikeuttavaa nukkaa ja pölyä, joka hidastaa työtä ja vaikuttaa siten myös siivouskustannuksiin.