muuttosiivous ohjeet kun muutat pois

Muuttosiivous ohjeet

Jaa tämä artikkeli
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Hakemisto

Valitse oikea muuttosiivous palvelu

Muuttosiivous ohjeet vanhaan ja uuteen kotiin eroavat aina hieman toisistaan. Yleensä kun muutat pois vanhasta kodistasi, niin haluat vain pakata tavarasi ja siirtyä mahdollisimman helposti uuteen kotiisi. Tällöin on helpompaa jättää koko muuttosiivous meidän huoleksemme. Meille riittää kun asunnossasi on sähköä, valoa ja hanasta tulee vettä, siivousvälineet- ja pesuaineet tuomme aina mukanamme ja näistä veloitamme vain 9,90€ siivouskerta.

2 vaihtoehtoa uuteen kotiin muutettaessa

Uuteen kotiin muutettaessa on kaksi vaihtoehtoa. Jos muutat vastavalmistuneeseen asuntoon niin silloin suosittelemme loppusiivousta. Loppusiivous eroaa muuttosiivouksesta siinä, että siinä keskitytään rakentamisesta- ja remontoinnista syntyneiden pölyhaittojen puhdistukseen.

Jos muutat asuntoon mistä edellinen asukas on muuttanut pois, niin varmasti haluat, että me varmistamme asunnon siisteyden ja puhtauden, juuri sinun kriteeriesi mukaisesti.

5 Eniten hintaan vaikuttavaa kohtaa muuttosiivouksessa.

  • Jääkaapin puhdistus. Työaika noin 30min. Pakastin on hyvä olla sulatettuna ennen siivousta, että sulattamiseen ei tuhlaannu siivousaikaa.
  • Uunin ja uuninpeltien puhdistus. Työaika noin 30min, varsinkin jos uuni on ollut puhdistamatta pitkän aikaa. 
  • Säilytyskaappien puhdistus sisältä. Keittiönkaapistot saattavat keittiön koosta ja likaisuudesta riippuen viedä jopa 1-2 tuntia työaikaa.
  • Kylpyhuoneen Seinän- ja lattian kaakelit. Harjapesu kaakeleille ja saumoille vie aikaa noin 45-60min.
  • Saunan pesu. Työaika noin 30-60min, saunan koosta ja likaisuudesta riippuen
Muuttosiivous ohjeet 1

Asuinhuoneiston tavanomainen kuluminen ja asunnon siivous

Tavanomaisella kulumisella tarkoitetaan vuokra-asunnon normaalia, ajan myötä tapahtuvaa kulumista, jollaista on esimerkiksi asunnon pintojen (muun muassa seinät, lattiat) ikääntyminen. On luonnollista, että asumisesta jää ajan kuluessa asuntoon jälkiä. Vuokralainen ei vastaa asunnon normaalista kulumisesta, jollei toisin ole sovittu. Muuttosiivous on kuitenkin hyvä tehdä huolellisesti jotta asunnon luovutus sujuu ongelmitta.

Muuttosiivous ohjeet ja oikeat siivousvälineet

Vaikka käytössämme on hyvä siivousvälineet ja muuttosiivous ohjeet, vie muuttosiivous aina yleensä enemmän aikaa kuin esimerkiksi tavallinen kotisiivous, vaikka asunto on tyhjä.

Kaappien sisäpuhdistus ja kylpyhuoneen kaakeleiden kuuraus on raskasta ja aikaa vievää työtä. Kun jätä siivouksen meidän huoleksemme niin aivan varmasti säästät omaa aikaasi, hermoja ja rahaa, kaiken tämän muuttohässäkän keskellä. Muuttosiivouksesta voit tehdä myös normaalin 40%:n kotitalousvähennyksen. Lataa Tässä vielä työohje- ja sopimusehdot muuttosiivoukseen.

 

Milloin voitte aloittaa muuttosiivouksen?

Välittömästi asunnon ollessa tyhjä voimme aloittaa tehokkaan muuttosiivouksen. Toisinaan muuttomiehillä työt venyvät ja siivouksen tilaus menee päällekkäin muuton kanssa, tällöin vanhan sanonta, että sopu sijaa antaa on mottomme ja voimme hyvin aloittaa siivouksen, vaikka keittiöstä tai kylppäristä, nämä kun usein ovat työläimmät sekä aikaa vievimmät kohdat siivouksessa mutta myös lähes aina ensimmäisenä tyhjät. Siivouksen jälkeen sinulle ei oikeastaan jää muuta tehtäväksi, kun luovuttaa avaimet seuraavalle omistajalle tai vuokranantajalle.

Muuttosiivous ohjeet 2

Lisäpalveluita on suositeltavaa tilata, kun kohde on erittäin likainen, pölyinen tai muuten haastava. Muista mainita lisäpalveluista tilausta tehdessäsi! Jos sinulla on vuokranantajan muuttosiivousohje niin se käy myös meille työohjeeksi!