kuka teille tulee siivoamaan?

Cleanspot henkilöstö

CleanSpot tiimi

Cleanspotin kaikki siistijät ovat päteviä, vakuutettuja ja asiansa osaavia reippaita ja ripeitä siistijöitä. Pisimmät yhtäjaksoiset asiakassuhteemme ovat kestäneet jo toistakymmentä vuotta.  Siistijän työ on välillä rankkaa, mutta energiapatukoiden, rahkapurkkien ja perjantaipullien,  suomalaisen asenteen ja iloisen mielen kautta viemme raskaimmatkin tehtävät kunnialla loppuun asti. Lupaamme aina täyden tyytyväisyystakuun.

Avainten säilytys

Säilytämme avaimet lukitussa säilytysyksikössä. Ne ovat varustettu numerokoodilla niin että niitä ei voi yhdistään tiettyyn kohteeseen. Osoitetta ei koskaan säilytetä avaimessa tai sen kanssa samassa paikassa. Meillä on avainhallinnasta vastaava henkilö. Hänen tehtäviinsä kuuluu kaikki avainhallintaan sisältyvät asiat, avainten säilytys, luovutus ja palautus. Avain luovutetaan käyttötarpeen mukaan siivoajille, avainta ei luovuteta kolmansille osapuolille missään tilanteessa.

Siivousajat

Siivous tapahtuu pääsääntöisesti klo 8-16 välisenä aikana. Jos asiakkaan kanssa toisin sovitaan, niin myös tarkempi ajankohta on mahdollinen. Kertasiivouksissa voimme esim. soittaa asiakkaalle tuntia ennen kohteeseen saapumista.

Ei haittaa, vaikka olisitte itse paikalla siivouksen aikana. On kuitenkin hyvä oma-aloitteisesti siirtyä siistijän tieltä vaikka toiseen huoneeseen niin siistijä saa työskentelyrauhan. Lapsi on myös hyvä opastaa etukäteen tähän.