KENET SINÄ HALUAT SIIVOAMAAN?

Cleanspot henkilöstö

CLEAN SPOT TIIMI

Kaikki meidän siistijät ovat päteviä, vakuutettuja ja asiansa osaavia reippaita ja ripeitä siistijöitä. Pisimmät yhtäjaksoiset asiakassuhteemme ovat kestäneet jo toistakymmentä vuotta.  Siistijän työ on välillä rankkaa, mutta energiapatukoiden, rahkapurkkien ja perjantaipullien,  suomalaisen asenteen ja iloisen mielen kautta viemme raskaimmatkin tehtävät kunnialla loppuun asti. Pyrimme aina tekemään työmme huolellisesti ja asiakkaan yksityisyyttä ja omaisuutta kunnioittaen. Lupaamme aina täyden tyytyväisyystakuun. Katso täältä osa hekilökunnastamme.

AVAIMIEN SÄILYTTÄMINEN

Säilytämme avaimet lukitussa säilytysyksikössä. Ne ovat varustettu numerokoodilla niin että niitä ei voi yhdistään tiettyyn kohteeseen. Osoitetta ei koskaan säilytetä avaimessa tai sen kanssa samassa paikassa. Meillä on avainhallinnasta vastaava henkilö. Hänen tehtäviinsä kuuluu kaikki avainhallintaan sisältyvät asiat, avainten säilytys, luovutus ja palautus. Avain luovutetaan käyttötarpeen mukaan siivoajille. Nykyisin asunnoissa on monesti hälytinjärjestelmiä ja niihin on mahdollisuus kytkeä siistijälle oma tunnus, ja esim. päivä ja kellon aika milloin siistijä pääsee sisälle. Nämä ovat todella käteviä. Olemme käyttäneet monia erilaisia hälytinjärjestelmiä joten niiden käyttäminen ei ole meille ongelma.

SIIVOUSAJAT

Siivous tapahtuu pääsääntöisesti klo 8-16 välisenä aikana. Jos asiakkaan kanssa toisin sovitaan, niin myös tarkempi ajankohta on mahdollinen. Tarkemmassa ajankohdassa on kuitenkin aina hyvä huomioida että siistijöillä on voinut olla matkalla ruuhkaa tai edellisessä kohteessa on mennyt hieman suunniteltua kauemmin. Pyrimme kuitenkin aina pitämään aikataulusta kiinni ja olemaan ajoissa. Kertasiivouksissa voimme esim. soittaa asiakkaalle tuntia ennen kohteeseen saapumista.

Ei haittaa, vaikka olisitte itse paikalla siivouksen aikana. On kuitenkin hyvä oma-aloitteisesti siirtyä siistijän tieltä vaikka toiseen huoneeseen niin siistijä saa työskentelyrauhan. Lapsi on myös hyvä opastaa etukäteen tähän.