Koko Vantaa siistiksi!

Kotisiivous
Vantaa

tarjoaa: Clean Spot Oy

Siivousapua Vantaalle.

Olemme palvelleet asiakkaitamme Vantaalla jo yli vuosikymmenen, tuottaen laadukkaita palveluita vakituisista siivouksista aina kertaluontoisiin suursiivouksiin tai vaikkapa ikkunoiden pesuun.

Ihanan puhdasta

Jätä Soittopyyntö.

Jos olet kiireinen ja haluat että otamme sinuun yhteyttä puhelimitse, jätä numerosi niin soitamme sinulle pian!

Toiminta-alue vantaalla

Toimipisteemme sijaitse Vantaan kaakkoisosassa Länsimäessä, Hakunilan suuralueella. Täältä on hyvät liikenne yhteydet koko vantaanalueelle esimerkiksi kehä3:sen kautta.

siivoukset Nopeasti vantaalle.

Seniori palvelut vantaalla.

Clean Spot siivouspalvelut on hyväksytty arvonlisäverottomien yksityisten sosiaalipalveluiden tuottajaksi Vantaalla. Arvonlisäverottomiin siivouspalveluihin ovat oikeutettuja vanhukset, vammaiset ja henkilöt, joiden toimintakyky on pysyvästi tai väliaikaisesti alentunut esimerkiksi sairauden vuoksi. Näistä palveluista ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa.

Kun apua eniten tarvitset

Huippu tiimi

Kotisiivoojamme tekevät työnsä aina yhdessä sovitun ohjeen mukaisesti, luotettavasti ja tehokkaasti. Kotisiivoojat ovat koulutettuja ammattilaisia ja ovat tottuneet työskentelemään erilaisissa ja kokoisissa kodeissa.

Siivotaan yhdessä ja koko sydämmellä.

Tehoa Lisäpalveluilla.

Kotisiivousta voidaan tehostaa muilla siivouspalveluillamme. Esimerkiksi suursiivouksella tai ikkunoiden pesulla. Katso kaikki palvelumme tästä.

Pinttyneeseen likaan.

Tai Nauti Säännöllisesti

Haluatko nauttia kodista, joka tuoksuu raikkaalta ja on puhdas, älä enää mieti vaan kokeile kotisiivouspalveluamme. Saat täyden takuun ilman irtosanomisaikaa.

Kotisiivous vantaa