KOTISIIVOUS VANTAA

Vantaa, Suomen neljänneksi suurin kaupunki ja yksi vauhdikkaimmin kasvavista alueista, tarjoaa ainutlaatuisia haasteita kotisiivousalan yrityksille. Nykyiset lähes 240 000 asukasta luovat vilkkaan toimintaympäristön, ja me olemme olleet ylpeästi mukana tarjoamassa kotisiivouspalveluita Vantaalla jo yli vuosikymmenen ajan. Olipa kyseessä sitten säännöllinen viikkosiivous, kertaluontoinen suursiivous tai ikkunoiden pesu, voitte luottaa palveluihimme.

HINNASTO

KOTISIIVOUS VANTAA

kotisiivous alk. 50€ /h. (*20€ /h).

(*) Kotitalousvähennyksen jälkeen -60% (2024) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 3500€. Kertakäynnin vähimmäiskesto 2h.

kotitalousvähennys 2021

VANTAAN SIIVOUS JA SENIORIPALVELUT

Vantaa on erityisen laaja ja monimuotoinen alue, jossa eri asuinalueet ovat omalaatuisia ja toisistaan erillään. Meidän vahvuutemme on kattavien liikenneyhteyksien hyödyntäminen taitavasti. Siirrämme yrityksemme autot ketterästi kohteesta toiseen päivän aikana, kattaen suuren osan Vantaata.

Vantaalla senioripalvelujen tarve kasvaa jatkuvasti alueen voimakkaan kasvun myötä. Väestö ikääntyy, ja sosiaalipalvelujen kysyntä lisääntyy huomattavasti. Tarjoamme yksityisiä sosiaalipalveluja vantaalaisille, ja erityisesti arvonlisäverottomat siivouspalvelumme ovat suunnattu vanhuksille, vammaisille ja muille henkilöille, joiden toimintakyky on pysyvästi tai väliaikaisesti alentunut esimerkiksi sairauden vuoksi. Nämä palvelut ovat arvonlisäverottomia, mikä helpottaa taloudellisesti tilannetta.