Suursiivous uusimaa

Kotisiivous Vantaa ja lähialueet

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki ja varmasti yksi vauhdikkaimmin kasvava alue. Asukkaita on tällä hetkellä lähes 240 000, joten tässä riittää myös kotisiivousalan yrityksille haastetta.

Me olemme tarjonneet kotisiivousta Vantaalla jo yli vuosikymmenen, aina vakituisista viikkosiivouksista kertaluontoisiin suursiivouksiin ja ikkunoiden pesuihin.

Vantaa on omanlaatuinen ja varsin laaja alue

Koska Vantaa on suhteellisen laaja alue ja sitä leimaa varsin omalaatuiset, toisistaan erillään olevat asuinalueet, on meidän valttinamme hyödyntää kattavia liikenneyhteyksiä. Liikumme ketterästi yrityksemme autoilla siivouskohteiden välillä kattaen päivän aikana ison osan Vantaata.

Kotisiivous Vantaa

Toimipisteemme sijaitse Vantaan kaakkoisosassa Länsimäessä Vallikuja 4, Hakunilan suuralueella. Toimipisteeltämme on hyvät liikenne yhteydet koko vantaanalueelle esimerkiksi kehä 3:sen kautta, Korso, Hakunila, Kivistö ja Myyrmäki akselilla.

Kotisiivous Vantaa - Apua senioreille

Vantaalla tarve senioripalveluihin kasvaa koko ajan, alueen kasvun mukana. Väestö ikääntyy ja tarve erilaisille sosiaalipalveluille lisääntyy nopeasti. Me tarjoamme yksityisiä sosiaalipalveluja Vantaalaisille. Arvonlisäverottomiin siivouspalveluihin ovat oikeutettuja vanhukset, vammaiset ja muut henkilöt, joiden toimintakyky on pysyvästi tai väliaikaisesti alentunut esimerkiksi sairauden vuoksi. Näistä palveluista ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa.

Kaikki Vantaalaiset huomioiden

Kaikki siivouspalvelumme ovat tietenkin myös muiden Vantaalaisten käytettävissä. Vakituisten kotisiivousten lisäksi Suursiivoukset ja muuttosiivoukset ovat hyvin suosittuja, myös keväiset ikkunanpesut onnistuvat, joko erikseen, tai suursiivouksen yhteydessä.

Toiminta-alue

Helsinki
Vantaa
Espoo
Sipoo

Työaika
Ma – Pe
8:00 – 16:00

Palvelut Vantaalaisille

Hei Vantaalainen

Pyydä Tarjous