KOTISIIVOUS HELSINKI

Helsingin kiireisessä arjessa voit luottaa vahvaan siivousosaamiseemme, joka vapauttaa arvokasta aikaasi ja takaa kodin puhtauden. Tunnetko kaipuuta stressittömämpään elämään? Me olemme täällä auttamassa!

Olemme ylpeitä siitä, että voimme palvella koko laajaa Helsingin siivousaluetta, joka ulottuu aina aurinkoisesta Vuosaaressa aina viihtyisään Pitäjänmäkeen, idyllisestä Tuomarinkylästä tunnelmalliseen Ullanlinnaan ja merelliseen Lauttasaareen.

HINNASTO HELSINKI

Kotisiivous 50€ /h. (*20,80€)

(*) Kotitalousvähennyksen jälkeen -60% (2024) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 3500€. Kertakäynnin vähimmäiskesto 2h.

SIIVOUSAPUA KAIKILLE HELSINKILÄISILLE

Keskellä Helsingin vilkasta arkea olemme toimineet tukena monille erilaisille asukkaille. Lapsiperheet, sinkut ja vanhukset ovat kaikki voineet aina luottaa laadukkaisiin palveluihimme. Ylpeänä ja kiitollisina katsomme taaksepäin laajaan kokemukseemme erilaisista elämäntilanteista ja perheistä, mikä mahdollistaa ymmärryksemme heidän ainutlaatuisista siivoustarpeistaan. Vuodesta 2004 lähtien olemme olleet osa Helsingin alueen yhteisöä, ja tämä yhteisöllisyys on meille kunnia-asia.

Sitoutumisemme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen ovat ohjanneet toimintaamme alusta lähtien. Tavoitteenamme on tehdä osuutemme siinä, että kodistanne tulee entistä miellyttävämpi ja huolettomampi paikka elää. Olipa tarpeenne sitten säännöllistä siivousta, erityispalveluja tai kertaluonteista suursiivousta, olemme täällä tarjotaksemme teille, Helsinkiläiset, räätälöityä apua ja helpotusta arkeenne. Luottakaa meihin – olemme täällä tekemässä elämästänne hieman kevyempää ja nautittavampaa.

Kotisiivous Helsinki

PALVELUT HELSINGIN SENIOREILLE

Tarjoamme erityisetuja pääkaupungin seniori- ja vanhusväestölle. Lähes kaikki Helsingissä asuvat seniorit voivat nyt hyödyntää kotisiivouspalveluamme arvonlisäverottomasti ja samalla hyödyntää kotitalousvähennystä. Tämä tarkoittaa, että tarjoamme taloudellisesti kannattavaa apua arjen siivousasioissa, joka ei ainoastaan helpota taloudellista taakkaa vaan myös parantaa seniorien elämänlaatua ja tukee heidän itsenäistä kotona asumistaan.

Laadukas siivouspalvelumme on suunniteltu erityisesti vastaamaan ikääntyvien asukkaiden tarpeita, tarjoten heille mahdollisuuden nauttia elämästään ilman siivoushuolia. Tee kodistasi entistä viihtyisämpi ja puhtaampi valitsemalla ammattitaitoinen kotisiivouspalvelumme. Ota rohkeasti yhteyttä jo tänään ja pyydä tarjous! Autamme mielellämme tekemään arjestanne helpompaa ja nautittavampaa