Onhan siinä avainlippu?

avainlippu

Pysähdy hetkeksi ja mieti mitä sinä haluat siivouspalvelulta. Siivouksessa lopputulos ratkaisee niin kuin monessa muussakin palvelussa, se on selvä. Mutta pitkässä juoksussa myös työn pysyminen Suomalaisilla yrityksillä on mielestämme tärkeä asia.
suomalaista palvelua

Suomalaista palvelua

Tarjoamme Suomalaista palvelua ja siitä todisteena avainlippu. Pyrimme myös käyttämään Suomalaisia tuotteita siivouksissa mahdollisimman paljon. Voidaan sanoa, että olemme aina innoissamme, jos joku tarvitsemamme tuote tai palvelu löytyy Suomesta. Ja onneksi näin monesti myös on.

Tämän vuoksi lähdimme mukaan Suomalainen työ kampanjaan mielellämme. Meille on tärkeä asia ja olemme ylpeitä, että palvelullamme on avainlippu. Kampanja sopii mielestämme hyvin meidän Suomalaisen perheyrityksen arvoihin ja tavoitteisiin.

Haluammekin nyt vielä kerran pysäyttää sinut ostopäätöksen äärelle, ja kysyä. Oletko tullut koskaan ajatelleeksi, että kotimaisen työn valitseminen voi samalla olla myös eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta? Kun haluat tukea suomalaista työtä, muista osto tilanteessa yksi kysymys: Onhan siinä Avainlippu?

Share this post