KOTISIIVOUS JA HINNOITTELU

remonttisiivous ja loppusiivous

KERTASIIVOUKSEN HINNOITTELU

Kertaluontoinen kotisiivous tehdään poikkeuksetta tuntiveloituksella. Työn hinnoittelu perustuu työaika-arvioon ja työ tehdään sen puitteissa. Jos työaika-arvio ei riitä työn valmiiksi saamiseen, niin työajan lisäämisestä neuvotellaan ennen töiden jatkamista asiakkaan kanssa. Asiakas on siis koko ajan tietoinen työn todellisista kustannuksista, eikä yllätyksiä pääse syntymään.

SÄÄNNÖLLINEN SIIVOUS

Säännöllinen kotisiivouksen hinnoittelu tehdään siivouskerta-periaatteella. Ennen säännöllisen kotisiivouksen aloittamista käymme asiakkaan luona tekemässä kartoituksen ja annamme tarjouksen siivouksesta. Tarjous on siivouskerta kohtainen ja sen sisältö on sovittu yhdessä asiakkaan kanssa. Siivouksen hintaan vaikuttavat esim. sijainti, viikonpäivä, siivoustiheys ja asunnonkoko. Tämän vuoksi ylläpitosiivous vaatii aina poikkeuksetta tutustumisen asiakkaan kotiin. Tutustumiskäynti on asiakkaalle maksuton ja sen voit tilata tällä lomakkeella.

KOTITALOUSVÄHENNYS

Siivoustyön osuus on kotitalousvähennyskelposta. Löydät lisätietoa kotitalousvähennyksestä Veroviraston sivuilta. Kotitalousvähennyksen määrän voit myös laskea kätevästi tällä Eteran Kotitalousvähennyslaskurilla.