CLEANSPOT OY – Ikkunoiden pesu

KIRKASTA PÄIVÄSI

VIIMEISTELE SIIVOUS

IKKUNOIDEN PESU

Armoton auringonpaiste, lika ja siitepöly paljastavat ikkunoiden olevan pesun tarpeessa.Ikkunoiden pesu keväällä on erityisesti suosittua, koska sillä ja suursiivouksella viimeistellään kodin puhdas yleisilme.Ikkunanpesijämme säästävät sinut ikkunoiden pesu kiireiltä, ja he tekevät takuulla hyvää jälkeä
isojen ikkunoiden pesu

VANKKA KOKEMUS

Pitkäaikaisia asiakassuhteita vuodesta 2004 alkaen.
ilmoita erikoisuuksista

IKKUNAT

Kerro jos ikkunat ovat mielestäsi erikoiset tai tavallista korkeammalla. Ilmoita myös sälekaihtimien tai ulkopuolisten vesipeltien pesusta tilausta tehdessäsi koska se ei sisälly oletuksena ikkunoiden pesuun. Ikkunoiden on avauduttava normaalilla avaamistavalla, muussa tapauksessa ne jätetään rikkoutumisvaaran vuoksi pesemättä.
Vinkit parvekelasien pesuun

PARVEKELASIT

Varmista että parvekelasit aukeavat normaalisti ja että parvekkeella ei ole tavaroita pesijän edessä. Jos parvekkeella on kiinteitä tai erikoisia laseja esim. kaiteen alareunoissa, niin näistä pestään vain sisäpinta. Parvekkeen ulkopuolella emme työskentele työturvallisuus syistä. Kaiteiden ja metalliosien pesu ei kuulu oletuksen parvekelasien pesuun. Mainitse tilausta tehdessä, jos haluat ne pestävän.
viikkosiivous

SAATAVUUS

Ikkunoiden pesu saatavilla Helsinki, Vantaa, Espoo ja Sipoo alueella.

Katso sisältö

Ikkunoiden pesuun sisältyy pesuvälineet ja pesuaineet.

HINTA

Ikkunoiden pesu
41 Tunti / Siistijä
  • Sis. Alv 24%
  • Sis. Matkakulut

HYMY

Hymyn saat kaikkiin palveluihimme kaupanpäälle.

Teemme aina parhaamme

Me palvelemme.

Pysähdy hetkeksi ja mieti mitä sinä haluat siivouspalvelulta. Siivouksessa lopputulos ratkaisee niin kuin monessa muussakin palvelussa, se on selvä. Mutta pitkässä juoksussa myös työn pysyminen Suomalaisilla yrityksillä on mielestämme tärkeä asia.

suomalaista palvelua