Kerralla kirkasta!

Loistava
Ikkunoidenpesu

tarjoaa: Clean Spot Oy

Ota huomioon eri ikkuna tyypit pesua tilatessasi.

Yleisin ikkunatyyppi Suomessa on sisäänaukeava kaksipuitteinen kolmilasinen ikkuna. Vanhemmissa, lähinnä 1970- ja 1980 luvulla rakennetuissa ikkunoissa on sisäänaukeava kolmipuitteinen kolmilasinen ikkuna. Myös Kiinteä ikkuna, joka on lasitettu kaksi- tai kolmilasisella kiinteällä umpiolasielementillä on nykyään suosittu, varsinkin omakoti- ja rivitalo rakentamisessa.

Älä tuskaile enää pesujen kanssa.

Katso mitä ikkunoidenpesu sisältää.

Pesemme ikkunat ja parvekelasit tarkasti, roiskimatta ylimääräisiä vesi pitkin seiniä. Siirrämme tarvittaessa pikkuesineet sekä siivoamme tietenkin jäljet lähtiessämme. Tuomme mukanamme ammattimaiset ikkunapesuvälineet ja -aineet. Ikkunoiden pesulle saat 100 %:n tyytyväisyystakuun: jos et ole tyytyväinen työmme jälkeen, pesemme ikkunat uudestaan ilman maksua.

 • Ikkunoiden pesu.
 • Karmin alapuitteen pyyhintä.
 • Pienien ja kevyiden tavaroiden siirtämisen ikkunalaudoilta, pöydiltä yms. Tämä tehdään kuitenkin asiakkaan vastuulla.
 • Sälekaihtimien imurointi.
 • Sälekaihtimien nihkeä pyyhintä. Ei takuuta.
 • Ikkunakarmien ja välien kokonaisvaltainen imurointi ja / tai pyyhintä.
 • Parvekelasituksen pesu.
 • Terassilasituksen pesu.
 • Parveke- tai terassilasituksen runkojen metalliosien kokonaisvaltainen puhdistus.
 • Tavaroiden tai huonekalujen siirtäminen. Ei takuuta. Asiakkaan vastuulla.
 • Verhojen vaihto, poisto tai asennus. Ei takuuta. Asiakkaan vastuulla.
 • Tarrojen laasti, silikoni- tai maaliläiskien poisto. Ei takuuta. Asiakkaan vastuulla.
 • Ulkopuolisten ikkunalautojen pesu.
 • Lukkojen ja saranoiden voitelu.
 • Clean Spot Oy ei vastaa mistään ikkunoiden tai sälekaihtimien kuluvista osista esim. pokaliuku, sälekaihtimen säätötanko, sälekaihtimen säätötangon pidike, sälekaihtimen narupidike, sälekaihtimen naru, saranat, ikkunan helat, ikkunan avaimet, yms. tai näiden rikkoutumisesta.
 • Parvekkeen lasituksen pesussa ei pestä lasipintoja mitä ei voida turvallisesti pestä parvekkeen sisäpuolelta. Työturvallisuuden vuoksi emme työskentele parvekkeen kaiteen ulkopuolella. Kysy lisää niin opastamme kuinka ne voidaan pestä turvallisesti.
 • Jos pestävä ikkuna ei aukea normaalilla tavalla, on jumissa tai muuten epäilyttävässä kunnossa jätetään tämä ikkunan avaamatta ja pesemättä niiltä osin rikkoutumisvaaran vuoksi. Vanhat ja huonokuntoiset ikkunat pestään aina asiakkaan vastuulla.

Palvelunkuvaus- ja Sopimusehdot  – Lataa täydelliset ohjeet tästä. Palvelun saatavuus: Helsinki, Vantaa, Espoo ja Sipoo alueella. 

Ikkunoidenpesu Hinnasto

Jos koet että ikkunoidenpesu on hankalaa, et jaksa, viitsi tai pysty tekemään sitä itse, on meidän palvelu juuri sinulle. Anna meidän auttaa! Ikkunoidenpesua voidaan tehostaa muilla siivouspalveluillamme. Esimerkiksi suursiivouksella. Katso kaikki palvelumme tästä.
Palvelu €/H -40% (*)
44€
26,40€
9,90€
9,90€

(*) Kotitalousvähennyksen jälkeen -40% (2020) -hinnoissa ei ole huomioitu 100€ omavastuuosuutta eikä ylärajaa 2250€. Kertakäynnin vähimmäiskesto 3h. Muut sopimusehdot löydät palvelusopimuksesta

(**) Välinemaksu – lisätään jokaiseen suursiivous, ikkunoiden pesu sekä muuttosiivouspalveluun.

Jätä Soittopyyntö.

Jos olet kiireinen ja haluat että otamme sinuun yhteyttä puhelimitse, jätä numerosi niin soitamme sinulle pian!

Sälekaihtimet, terassi- ja parvekelasitus.

Kerro tilausta tehdessäsi, jos haluat parveke- tai terassilasituksen pesun. Ilmoita myös etukäteen, jos tarvitset sälekaihtimien puhdistusta ikkunoiden pesun yhteydessä. Sälekaihtimia voidaan imuroida, pölyttää tai pyyhkiä kostealla.

Palvelu sisältää ikkunoidenpesun, karmin alapuitteen pyyhinnän sekä pienien ja kevyiden tavaroiden siirtämisen esim. ikkunalaudoilta, pöydiltä ja hyllyiltä.

FAQ.

Ikkunoidenpesu – Usein kysyttä.

Ikkunoiden pesuun paras keli on leuto, puolipilvinen päivä. Peseminen onnistuu helposti, kun lämpötila on plussan puolella, tarvittaessa myös pikku pakkasessa.

Kantakaupungeissa voi huolta aiheuttaa katupöly, etenkin alimmissa asuinkerroksissa. Kantakaupungin ulkopuolella katupölystä on tuskin koskaan harmia. Siitepölykausi taas kestää Allergia iho- ja astmaliiton mukaan maaliskuun alusta elokuun loppuun, eli melkein koko kevään ja kesän.

Joten meidän mielestä keväällä voi hyvin pesettää ikkunat heti kun siltä tuntuu ja odottelun sijaan suosittelemmekin nauttimaan kevätauringosta. Puhtaaseen ruutuun pöly ei myöskään tartu samalla tavoin kuin valmiiksi likaiseen.