Huoneiston kuntotarkastus

Jaa tämä artikkeli
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Hakemisto

Hyväksytty huoneiston kuntotarkastus

Kun muutat pois vanhasta kodistasi on hyvä muistaa että, vuokranantaja tai uusi omistaja suorittavat aina huoneiston kuntotarkastuksen. Vuokravakuuden palauttamisen tai asuntokaupan onnistumisen edellytyksenä on hyväksytty huoneiston kuntotarkastus. Mikäli asunnon säännöllisestä perussiivouksesta on huolehdittu, ei isoja siivoustoimenpiteitä tarvitse välttämättä tehdä vuokrasuhteen päättyessä tai omistajan vaihdoksen yhteydessä.

Usein vuokranantajalla on muuttosiivous ohjeet minkä mukaisesti siivous on tehtävä. Voit lähettää ohjeet meille ja suoritamme siivouksen niiden mukaisesti. Tämä säästää aikaa, rahaa ja takuulla menee tarkastuksesta läpi!

Huoneiston kuntotarkastus

Paremmat asunnon myyntikuvat helpottavat myyntiä

Ennen asunnon myyntikuvausta on hyvä tehdä perusteellinen suursiivous. Asunnon myyntikuvissa näkyvät pöly ja lika todella helposti ja tekevät asunnosta huonosti pidetyn oloisen. Ikkunat pestään, hanat kiillotetaan, peilit puhdistetaan ja huolehditaan että asunto tuoksuu puhtaalta ja raikkaalta. Puhdas koti viestii, että asunnosta on pidetty hyvää huolta. Jos havaitset selkeää huollon tarvetta, kuten pahoja naarmuja tai reikiä seinissä, ne kannattaa korjata oikeasti, pelkkä puhdistaminen ei niihin auta.