muuttosiivous vantaa

Huomioi ikkunoiden pesussa

Tilausta tehdessäsi

Tilausta tehdessä on hyvä mainita, jos mielestäsi ikkunasi ovat erikoiset. Hyvä esimerkki voisi olla, vaikka ulospäin aukeavat ja tavallista korkeammalla olevat ikkunat. Vanhat ja huonokuntoiset ikkunat pestään aina asiakkaan vastuulla. Jos ikkunat eivät aukea normaalisti niin ne jätetään niiltä osin pesemättä. Väkisin emme yritä avata ikkunoita rikkoutumisvaaran vuoksi. 

Esteetön pääsy ikkunoille

On hyvä siirtää tavaroita etukäteen pois ikkunoiden edestä helpottamaan ja nopeuttamaan ikkunoiden pesua. Pesijät voivat tarvittaessa siirtää tavaroita mutta siirto tehdään aina asiakkaan vastuulla.

Ikkunoiden pesu välineet ja tekniikat

Ikkunoiden pesussa käytämme haaleaa vettä, Heti loisto ikkunoidenpesuainetta tai mietoa astianpesuainetta. Kuivaamisen teemme kumilla varustettua kuivainlastaa ja pehmeitä nukkaamattomia kangasliinoja käyttäen. Vältämme pesussa runsasta veden käyttöä, sillä valumavesien pääsy lasituskyntteeseen saattaa aiheuttaa vaurioita.

Vaikeat tahrat.

Jos ikkunoissa on vaikeita tahroja, voidaan ne poistaa asiakkaan pyynnöstä tarkoitukseen sopivalla liuottimella. Lasipinnoille tulleet tahrat, kuten liima, maali, lakka ja silikoni voidaan puhdistaa asiakkaan pyynnöstä lasinpuhdistusterällä. Vältämme terien käyttö ja pyrimme puhdistamaan tahrat ensin liuottimella, teriä käytetään vain asiakkaan luvalla ja vastuulla.

Pinnoitetut ikkunat

Jos ikkunassa on ”Pinnoitettu lasi” -tarra, on ikkunaa pestessä käytämme normaalia runsaammin vettä, sekä lasi että puhdistusliina on aina kasteltava kunnolla. Puhdistuksessa ei saa käyttää puhdistusteriä, hionta-aineita, teräsvillaa tai silikonipitoisia puhdistusaineita.

Maalattujen pintojen ja alumiiniosien puhdistus

Maalatut pinnat kuten ikkunoiden karmit olisi syytä puhdistaa ikkunanpesun yhteydessä. Pesuun sopivat astianpesuaineen tyyppiset emäksiset yleispuhdistusaineet. Alumiinipinnat ovat lähes huoltovapaita, säännölliseen pesuun käytämme neutraalia pesuainetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email