Huomioi ikkunoiden pesussa

huomioi tilausta tehdessäsi

Tilausta tehdessä on hyvä mainita, jos mielestäsi ikkunat ovat erikoiset. Hyvänä esimerkkinä voisi olla vaikka ulospäin aukeavat ja tavallista korkeammalla olevat ikkunat. Vanhat ja huonokuntoiset ikkunat pestään aina asiakkaan vastuulla. Jos ikkunat eivät aukea normaalisti niin ne jätetään niiltä osin pesemättä. Väkisin emme yritä avata ikkunoita rikkoutumisvaaran vuoksi. Nämä muutamat asiat kun huomioi ikkunoiden pesussa ja sen tilaamisessa niin säästää pesijän aikaa sekä kustannuksi.

Esteetön pääsy ikkunoille

On hyvä siirtää tavaroita etukäteen pois ikkunoiden edestä helpottamaan ja nopeuttamaan ikkunoiden pesua. Pesijät voivat tarvittaessa siirtää tavaroita mutta siirto tehdään aina asiakkaan vastuulla.

Mitä ikkunoiden pesu sisältää?

Ikkunoiden pesun yhteydessä pyyhitään ikkunoiden välissä olevat alapuite. Koko ikkunan karmistoa ei oletuksena pyyhitä, jos haluat kaikki karmien osat pyyhittävän, niin mainitse siitä tilausta tehdessäsi. Sälekaihtimien puhdistus ei kuulu ikkunoidenpesuun. Sälekaihtimien puhdistuksen voit tilata erikseen. Parvekelasien pesun yhteydessä ei oletuksena pyyhitä metalliosia tai kaiteita, tilaa tämä myös erikseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Share this post