Huomioi ikkunoiden pesussa

Jaa tämä artikkeli
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Hakemisto

Huomioi ikkunoiden pesussa nämä asiat ennen tilausta

Tilausta tehdessä on hyvä mainita, jos mielestäsi ikkunasi ovat erikoiset. Hyvä esimerkki voisi olla, vaikka ulospäin aukeavat ja tavallista korkeammalla olevat ikkunat. Huomioi ikkunoiden pesussa, että vanhat ja huonokuntoiset ikkunat pestään aina asiakkaan vastuulla. Jos ikkunat eivät aukea normaalisti niin ne jätetään niiltä osin pesemättä. Väkisin emme yritä avata ikkunoita rikkoutumisvaaran vuoksi. 

Esteetön pääsy ikkunoille

On hyvä siirtää tavaroita etukäteen pois ikkunoiden edestä helpottamaan ja nopeuttamaan ikkunoiden pesua. Pesijät voivat tarvittaessa siirtää tavaroita mutta siirto tehdään aina asiakkaan vastuulla.
huomioi ikkunoiden pesussa

Huomioi ikkunoiden pesussa että, hyvä lopputulos vaatii hyvät välineet!

Vaikeat tahrat ikkunoissa hidastavat ikkunoiden pesua

Jos ikkunoissa on vaikeita tahroja, voidaan ne poistaa asiakkaan pyynnöstä tarkoitukseen sopivalla liuottimella. Lasipinnoille tulleet tahrat, kuten liima, maali, lakka ja silikoni voidaan puhdistaa asiakkaan pyynnöstä lasinpuhdistusterällä. Vältämme terien käyttö ja pyrimme puhdistamaan tahrat ensin liuottimella, teriä käytetään vain asiakkaan luvalla ja vastuulla.
ikkunoidenpesu espoo

Pinnoitetut ikkunat pestään runsaalla vedellä

Jos ikkunassa on ”Pinnoitettu lasi” -tarra, on ikkunaa pestessä käytettävä normaalia runsaammin vettä, sekä lasi että puhdistusliina on aina kasteltava kunnolla. Puhdistuksessa ei saa käyttää puhdistusteriä, hionta-aineita, teräsvillaa tai silikonipitoisia puhdistusaineita.

Maalattujen pintojen ja alumiiniosien puhdistus

Maalatut pinnat kuten ikkunoiden karmit olisi syytä puhdistaa ikkunanpesun yhteydessä. Pesuun sopivat astianpesuaineen tyyppiset emäksiset yleispuhdistusaineet. Alumiinipinnat ovat lähes huoltovapaita, säännölliseen pesuun käytämme neutraalia pesuainetta.

Suursiivous osaksi ikkunoidenpesua?

Hyvinkin tyypillistä on että keväisin tilataan ensin ikkunoidenpesu ja hetken päästä asiakas soittaa uudestaan ja tilaa keväisen suursiivouksen. Suursiivouksen ja ikkunoidenpesun yhdistäminen tulee usein edullisemmaksi teettää samalla kertaa, koska siivoojat ovat jo paikalla ja näin ei tule edes takas matkustamista. Myös vakituinen kotisiivous aloitetaan usein ikkunoidenpesulla, asiakkaalla on hyvä hetki ikkunoidenpesun yhteydessä tutustua palveluumme ja tätä kautta voimme yhdessä alkaa suunnittelemaan vakituisempaa siivousyhteistyötä.