Desinfiointi siivous kotiin

Kodin huolellinen siivous on epidemiatilanteissa poikkeuksellisen tärkeää. Noudatamme siivouksessa THL:n ja TTL:n laatimia ohjeita koskien kotisiivousta.

Milloin tarvitaan desinfioiva siivous?

Epidemiatilanteissa kosketuspintojen desinfiointivoi olla aiheellista, mutta käsihygienia ja hygieeninen työskentelyjärjestys normaalissa päivittäisessä kotisiivouksessa ovat silti kaksi tehokasta keinoa ehkäistä tarttuvia tauteja.

Huolellinen siivous kaikenlaisissa tiloissa.

Desinfiointi siivous kaikissa kodin tiloissa on erinomainen tapa ehkäistä virusten ja bakteerien aiheuttamia tartuntoja. Desinfioiva siivous tehoaa myös esim. koronavirukseen. Desinfioivan siivouksen pohjana toimii hyvin suursiivous tyylinen kertasiivous. Desinfioiva siivous ei yksin riitä ja hyödytä jos käsihygieniasta ei huolehdita koko ajan riittävän huolellisesti.

Puhtaasta likaisempaan päin

Tilat siivotaan aina puhtaista kohteista likaisempiin päin. Kaikki usein kosketeltavat pinnat (esim. ovenkahvat, käsinojat, pöytäpinnat, valokatkaisijat, vesihanat) tulee puhdistaa huolellisesti. Siivouksessa käytetään heikosti emäksistä ja mahdollisesti desinfioivaa yleispuhdistusainetta. WC-tiloissa pyyhitään kostealla siivousliinalla ja desinfioivalla pesuaineella oven kahvat, hana, alasuihku, pöytäpinta, lavuaari, peili, lavuaarin taustaseinä, sekä paperi- ja saippuatelineet. Yleispuhdistuksen jälkeen kosketuspinnat vielä kertaalleen käsitellään materiaalit huomioiden klooripitoisella desinfektioaineella. Käytämme viranomaisten suosittelemia puhdistusaineita ja menetelmiä siivouksissamme.

Desinfiointi siivouksen hinta on 44€ / tunti

Desifionti siivous suoritetaan suursiivous hinnaston ja perusohjeiden mukaisesti käyttäen erityistä huomiota kosketuspintojen desinfiointiin. Hinta sisältää arvonlisäveron, ja hinnasta saat normaalin kotitalousvähennyksen. Lisäksi jos sinun toimintakykysi on alentunut esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia joko pysyvästi tai tilapäisesti voit saada palvelumme arvonlisäverottomasti (35,90€/tunti, Alv 0%) Helsingin, Espoon ja Vantaan kuntien alueella.