Arvonlisaveroton siivous

Milloin voit ostaa siivouksen arvonlisäverottomana?

Meidän kauttamme voit ostaa kotisiivouksen ilman arvonlisäveroa, jos sinun toimintakykysi on alentunut esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia joko pysyvästi tai tilapäisesti. Täytämme Helsingin, Espoon ja Vantaan kuntien tarkat edellytykset palvelun tuottamiselle ja näin olemme oikeutettuja arvioimaan oikeutesi arvonlisäverottomaan siivouspalveluun. Sosiaaliviranomaisen päätöstä ei siis enää tarvita.

Yrityksen pitää olla rekisteröitynä yksityisten sosiaalihuoltopalveluiden tarjoajaksi

Me olemme rekisteröityneet niiden kuntien yksityisten sosiaalihuoltopalveluiden tarjoajien rekisteriin missä palveluamme on saataville. Kuulumme siis Helsingin, Vantaan että Espoon kunnan kotipalvelun tukipalveluiden tuottajien rekisteriin. Lisäksi meillä on omavalvontasuunnitelma ja teemme kanssasi aina kirjallisen palvelusuunnitelman.

Arvonlisaveroton siivous 1

Arvonlisäverolaki ja arvonlisaveroton siivous

Arvonlisaveroton siivous on ollut saatavilla jo vuosia. Silti palvelun olemassa olo tulee usein monille asiakkaillemme ensin yllätyksenä. Arvonlisäveron määrä on 24%. Tämä vähennys palvelunhinnasta on todellakin merkittävä säästö.

Kotitalousvähennys on monille jo tuttu asia, vuonna 2020 se on 40%. Mutta se, että arvonlisäverottoman hinnan lisäksi voidaan käyttää vielä kotitalousvähennystä. Ja että molempia vähennyksiä voidaan käyttää siis samaan aikaan. Niin se on uskomaton etu!

Arvonlisäverolain mukaan arvonlisäveroa ei suoriteta sosiaalihuoltona tapahtuvasta palvelujen myynnistä, tämä 24 % alennus on merkittävä säästö. Tämän lisäksi voidaan siivouslaskusta tehdä normaalisti kotitalousvähennys

Arvonlisäverottoman siivouksen hinta on 34€ / tunti

Kotitalousvähennyksen jälkeen arvonlisäveroton kotisiivous 18€ / tunti / siistijä.

Hinnoittelu esimerkki: Jos asiakas tilaa siivousta 4 tuntia ja paikalle tulee kaksi siivoojaa, tekevät he työn 2 tunnissa. 2 x 2 tuntia = 4 tuntia. Siivoukseen tarvittavat siivousvälineet ja pesuaineet sisältyvät hintaan.

Siivouspalvelu vois olla esimerkiksi vakituista viikkosiivousta, suursiivousta tai vaikkapa ikkunoiden pesua.

Arvonlisäveroton siivouspalvelu vaatii maksuttoman arviokäynnin

Arvonlisäverottoman siivouspalvelun aloittaminen vaatii aina arviokäynnin asiakkaan luona. Käymme yhdessä kanssasi läpi siivoustarpeenne ja teemme teille palvelusuunnitelman ja sopimuksen. Arviokäynti on teille maksuton ja sen tekee arvonlisäverottomienpalvelujemme vastuuhenkilö.

Arvonlisaveroton siivous 2

Arvonlisäverottoman palvelun saatavuus

Arvonlisäverottomat palvelumme ovat saataville Helsinki, Espoo, Vantaa alueelle. 

Share on facebook
Facebook