Arvonlisaveroton siivous

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Hakemisto - Arvonlisäveroton siivous

Milloin voit ostaa siivouksen arvonlisäverottomana?

Arvonlisaveroton siivous on sinulle jos toimintakykysi on alentunut esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia joko pysyvästi tai tilapäisesti. Palveluita tarjoavan yrityksen tehtävänä on arvioida asiakkaan oikeus arvonlisäverottomaan palveluun.

Yrityksen pitää olla rekisteröity yksityisten sosiaalihuoltopalveluiden tarjoaja

Yrityksen tulee olla rekisteröity kunnan yksityisten sosiaalihuoltopalveluiden tarjoajien rekisteriin. Clean Spot Oy kuuluu sekä Helsingin, Vantaan että Espoon kunnan kotipalvelun tukipalveluiden tuottajien rekisteriin. Lisäksi yrityksellä tulee olla omavalvontasuunnitelma, kirjallinen palvelusuunnitelma.

Arvonlisaveroton siivous 1

Arvonlisäverolaki ja arvonlisaveroton siivous

Arvonlisaveroton siivous on ollut saatavilla jo vuosia. Silti palvelun olemassa olo tulee usein monille asiakkaille yllätyksenä. Arvonlisäveron määrä on 24%. Tämä vähennys palvelunhinnasta on todellakin merkittävä säästö.

Kotitalousvähennys on monille jo tuttua asia. Mutta se, että arvonlisäverottoman hinnan lisäksi voidaan käyttää vielä kotitalousvähennystä. Ja että molempia vähennyksiä voidaan käyttää samaan aikaan. Niin se on uskomaton etu!

Arvonlisäverolain mukaan arvonlisäveroa ei suoriteta sosiaalihuoltona tapahtuvasta palvelujen myynnistä, tämä 24 % alennus on merkittävä säästö. Tämän lisäksi voidaan siivouslaskusta tehdä normaalisti kotitalousvähennys

Arvonlisäverottoman siivouksen hinta on 34€ / tunti

Kotitalousvähennyksen jälkeen arvonlisäveroton kotisiivous 18€ / tunti / siistijä.

Hinnoittelu esimerkki: Jos asiakas tilaa siivousta 4 tuntia ja paikalle tulee kaksi siivoojaa, tekevät he työn 2 tunnissa. 2 x 2 tuntia = 4 tuntia. Siivoukseen tarvittavat siivousvälineet ja pesuaineet sisältyvät hintaan.

Siivouspalvelu vois olla esimerkiksi vakituista viikkosiivousta, suursiivousta tai vaikkapa ikkunoiden pesua.

Arvonlisäveroton siivouspalvelu vaatii maksuttoman arviokäynnin

Arvonlisäveroton siivouspalvelu vaatii aina arviokäynnin asiakkaan luona. Palvelun tuottajan pitää tehdä palvelusuunnitelma ja palvelusopimus yhdessä asiakkaan kanssa. Arvio käynti on teille maksuton ja sen tekee arvonlisäverottomanpalvelun vastuuhenkilö.

Arvonlisaveroton siivous 2

Arvonlisäverottoman palvelun saatavuus

Arvonlisäverottomat palvelumme ovat saataville Helsinki, Espoo, Vantaa alueelle. 

Lisää artikkeleita

Yleinen

Uusi kotitalousvähennys vuonna 2020

Hakemisto Uusi Kotitalousvähennys vuonna 2020 Kotitalousvähennys on verovähennystä, joka tehdään ansio- ja pääomatulojen verotuksessa. Vähennys koskee sellaista työtä, jota tehdään yleisesti kodin ja siellä asuvien

Yleinen

Loppusiivous ohje

Hakemisto – Loppusiivous Ohje Paras loppusiivous ohje on pitää työmaa koko remontin ajan mahdollisimman siistinä Yleisesti suosituin loppusiivous ohje on että lopullinen siivous olisi hyvä